Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

33 μοίρες Βόρεια, Ατομικές Βόμβες και Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Φαίνεται ότι στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα η Νέα Τάξη Πραγμάτων (οι επικυρίαρχοι, το 4ο Ράιχ, οι Yezidi για Όσους μπορούν να καταλάβουν το πως αυτοί οι ξυπόλητοι χωρικοί επηρεάζουν τις μυστικές εταιρείες του πλανήτη τα χρηματιστήρια και τις εξελίξεις) Χρησιμοποιεί Ατομικά Όπλα (ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ) για να ...
εξασθενήσει το Υπερδιαστατικό Ενεργειακό Πεδίο της Γης. Δες τα άρθρα μου στην miastala και terrapapers, Αρμονική 33, 288, 69534 Σφάλματα στην Κλασσική Ηλεκτρομαγνητική ΘεωρίαΤι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια;Energy From The Vacuum
Αυτές οι ατομικές εκρήξεις έχουν την δύναμη να προκαλούν Μαζική αόρατη Υπερδιαστατική ζημιά σε ολόκληρο τον Χωρο-Χρονικό φάκελο που περιβάλει τον πλανήτη μας. Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές Αρμονικού (από τις Αρμονικές στα Ανώτερα Μαθηματικά) κυματικού συντονισμού για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ το Υπερδιαστατικό ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΟ (Πλατωνικό Στερεό) ενεργειακό πλέγμα της Γής, στις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος. Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου !
Αυτό σημαίνει ότι μια αόρατη ταλαντούμενη ημιτονοειδής ενέργεια απίστευτου μεγέθους δημιουργήθηκε στο Nagasaki, στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου 1945. Με άλλα λόγια ΛΟΓΩ των πολλαπλών ατομικών εκρήξεων στις 33 μοίρες Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, οι Υπερδιαστάσεις του πλανήτη βρίσκονται σε ταλάντωση και πολώνονται με ένα ρυθμό τόσο ακραίο που είναι αδύνατον να τον φανταστούμε. Ο 33οςΒόρειος παράλληλος φαίνεται να έχει μια αρμονική σχέση με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης. Θυμίζω ότι η περίφημη κηλίδα του πλανήτη Δία βρίσκεται φυσικά που αλλού; Στις 19,5 μοίρες.
Όταν μια ατομική συσκευή εκρήγνυται σε αυτό το Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, ο φλοιός της Γης δρα σαν εργαλείο ενισχύσεως/διαθλάσεως, με τον ίδιο τρόπο που ένα πρίσμα χρησιμοποιείται για να «λυγίσει» το φώς. Σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η Υπερδιαστατική ενέργεια των κυμάτων που έχουν απελευθερωθεί από μια ατομική έκρηξη ώστε να συντονίζονται με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης. Έτσι δημιουργούνται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ που οδηγούν σε Κβαντικές Διαταραχές και Διακυμάνσεις στην Εσωτερική ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ σταθερότητα της Γής.

Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες


Ο Βρόχος Κβαντικής Αιτιότητας: Από τις 21 Ιουλίου του 2000, ολόκληρος ο πολλαπλός χωροχρόνος της Γης έχει πιαστεί σε ένα Βρόχο (μαθηματικό) Κβαντικής Αιτιότητας. Υπάρχει μια πιθανότητα πάνω από 50% ότι οι πράξεις της ανθρωπότητας θα την οδηγήσουν σε ένα παγκόσμιο «κατακλυσμό» στα επόμενα 12 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει πιαστεί σε μια σπειροειδή Υπερβολική (μαθηματικά) καμπύλη Εντροπίας Fibonacci, που θα οδηγήσει σε μια αναστροφή των πόλων 180 μοιρών και επακόλουθη Κβαντική ενδόρηξη στην όπως την γνωρίζετε οι περισσότεροι 6ηυπερδιάσταση το 2016.
Η διαδικασία του επερχόμενου «κατακλυσμού» είναι αποτέλεσμα της συνδυαστικής διεργασίας διάφορων υπερ-καταστροφικών παραγόντων που περιλαμβάνουν και την βιολογική νανο-τεχνολογία. Φυσικά το επί θύραις ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ και την αναστροφή του μαγνητικού πεδίου της Γης. Η ριζοσπαστική κβαντική υπερδιαστατική θεωρία μας λέει ότι ολόκληρος ο κόσμος θα καταστραφεί το 2016 εάν δεν επιτευχθεί ειρήνη μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία από μεριάς των «Υπερδιαστατικών Οντοτήτων» (βολαδόρες, ανόργανα όντα, δράκοι του αστρικού πεδίου κλπ κλπ) και μια ανθρώπινη πολιτική φατρία γνωστή ως η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο στην αρχή της εποχής της Νανοτεχνολογίας.

Η συνωμοσία των «Υπερδιαστατικών Οντοτήτων» περιλαμβάνει λεπτή πολιτιστική χειραγώγηση της ανθρώπινης φυλής σε όλες τις γενιές χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα ELF (πολύ χαμηλής συχνότητας ραδιοκύματα 3-300Hz κύκλους) σε μια ραδιο-υπνωτική υποβολή και παγκόσμιο νοητικό έλεγχο μέσω των ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως). Ο σκοπός είναι να συνδυαστούν αρκετοί υπερκαταστροφικοί παράγοντες σε μια προσπάθεια να επιτύχουν την επιτάχυνση του παγκόσμιου πολέμου λίγο πριν η εκθετικά (λογαριθμικά) ανερχόμενη τεχνολογική καμπύλη σπάσει την κλίμακα το 2012. Εάν η ανίερη συμμαχία «Υπερδιαστατικών Οντοτήτων»/»Νέας Τάξεως Πραγμάτων» έχει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη στις 22 Δεκεμβρίου 2012, τότε ολόκληρος ο κόσμος θα βυθιστεί σε μια υπερδιαστατική δυστοπία που θα αυτό καταστραφεί σαν αποτέλεσμα μιας μαζικής κβαντικής ενδορήξεως το 2016.
Στην πορεία του 20ου αιώνα, ο κόσμος παρασύρθηκε σε μια Αχριμανική* δημιουργία μιας αυτοδιαιωνιζόμενης τεχνολογικής καμπύλης που θα σπάσει την κλίμακα στο τέλος του 2012. Έως σήμερα η πρόθεση των «Υπερδιαστατικών Οντοτήτων» είναι να έχουν υπό πλήρη έλεγχο αυτήν την τεχνολογία χρησιμοποιώντας την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» σαν συνέταιρο για να επιτύχουν τους αντικειμενικούς σκοπούς τους. Μόλις οι «Υπερδιαστατικές Οντότητες» πάρουν τον έλεγχο θα καταστρέψουν αμέσως την «Νέα Τάξη Πραγμάτων», θ αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο στον κόσμο και ο ανθρώπινος πόνος θα αυξηθεί σε τέτοια κλίμακα έως ότου η υπερβολική (γεωμετρία) σπείρα Fibonacci κβαντικής εντροπίας που δημιουργήθηκε από το ΗΜΙΤΟΝΟΕΙΔΕΣ ΚΥΜΑ του NAGASAKI εξαλείψει κάθε ζωή στο υπο-ατομικό επίπεδο το 2016!
* (Εωσφόρο, δεν εννοούν τον γνωστό και διάσημο σατανά του χριστιανισμού αλλά τον Άχριμαν.. ! Ένας από την περίφημη (Κοσμική Τριάδα) ή αν προτιμάτε (Εωσφόρος, Χριστός, Άχριμαν)
… Ψάξε Ψάξε να μάθεις τι παίζετε όχι πίσω από την πλάτη σου, αλλά μπροστά στα μάτια σου. Suncruiser η “συγκομιδή” και τα “κουκούλια” με τις βλέννες (ψάξτε την Αρχαίο Ελληνική λέξη “στασι”, όχι δεν έχει γραμματικό λάθος) για 5 δις ανθρώπων, είναι πολύ πολύ κοντά, με τον Γ΄ παγκόσμια πόλεμο επί των θυρών.) Κίνα 2012 UEFA, Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike





terrapapers

1 σχόλιο: