Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Την ώρα που έπαιζαν χαστούκια στα ΜΜΕ ... έξω μας ψέκαζαν ασταμάτητα!!! Ακραίοι αεροψεκασμοί με περίεργες ''σφαίρες'' στη Λάρισα 7-6-2012


Τα κόκκινα γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι οι οποίοι σας κατευθύνουν σε σχετικά άρθρα...

3η ημέρα αεροψεκασμών στην πολύπαθη και κατοχική Λάρισα, όπου ψεκάζουν και το βράδυ χωρίς σταματημό! οι αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και όπως θα αντιληφθείτε είναι άκρως σοκαριστικοί. Τα καθάρματα της NWO έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν δοκιμάζοντας νέα είδη αεροψεκασμών που όσο φθάνουμε στις εκλογές θα ενταθούν, με σκοπό τον έλεγχο του νού μας, μέσω nanobots και προφανώς την διαγραφή μέρους της μνήμης μας (καθόλου τυχαίο).



Αρχίζουμε με την πρώτη φωτογραφία που δείχνει την αρχή του ψεκαστικού προγράματος.

παρατηρήστε τον ουρανό που δεν έχει ούτε σύννεφο αλλά έχει την πρώτη χημική ''ουρά''.






Η μία χημική ''ουρά'' γίνεται δύο και μετά τρεις και πάει λέγοντας...





Όλες αυτές οι ''ουρές'' ανοίγουνε με την ώρα και σχηματίζουν ένα μικρό στην αρχή, αλλά εν συνεχεία τεράστιο '' δίχτυ '' που απλώνεται πάνω από όλη την πόλη!





προσέξτε τον τρόπο που στήνονται και ανοίγουνε ....












Συνέχεια δημιουργούνε καινούριες γραμμές!













Περίεργη ''φούσκα'' η επόμενη...





Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες βλέπαμε τα αεροπλάνα να μας ψεκάζουν, την χθεσινή ημέρα ΔΕΝ είδαμε ούτε ένα, τίποτα!
Μόλις όμως βάλαμε την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή για να δούμε τι τραβήξαμε, είδαμε με έκπληξη πως πιάσαμε 3 σφαίρες/Α.Τ.Ι.Α. ή οντότητες (δεν γνωρίζουμε τι είναι) !!!
Τις 2 τις έχουμε σε βίντεο (και σε καρέ στο τέλος του άρθρου) όπου φαίνονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως έχουν υλική υπόσταση, κίνηση (μη φυσική) κλπ. και σε αυτή που ακολουθεί (στην επόμενη φωτογραφία) δεν έχουμε ιδέα τι είναι ή αν είναι απλά μια αντανάκλαση του φακού στην κάμερα. Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.




Εδώ ίσως να υπάρχει και η χρήση του HAARP που σε συνδυασμό με τους αεροψεκασμούς κάνει ένα ''θανατηφόρο κοκτέιλ'' !!! Δείτε τι γίνεται!





Μία ιδιότητα από τις πολλές των αεροψεκασμών είναι να μας κρύβουν τον ήλιο και την πολύτιμη για μας βιταμίνη D. Δυστυχώς απ' ότι βλέπουμε δεν ενδιαφέρονται και πολλοί για την ζωή τους και γι' αυτό δεν υπάρχουν και μαζικές διαμαρτυρίες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η υγεία!















Με ποιο δικαίωμα μας ψεκάζουν τόσα χρόνια;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αλλοιώνουν τον καιρό μας, να μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα, να μας ψεκάζουν με νανοτεχνολογία που ελέγχει το μυαλό μας;;;
Όποιος ελέγχει τον καιρό και τον άνθρωπο είναι θεός;
Την έχουν δει θεοί και μεις τα προβατάκια τους;
Ίσως....

Αλλά τα πρόβατα ξύπνησαν και είναι έτοιμα να σας γαμήσουνε το σπίτι (NWO) φονιάδες νεοταξίτες-παγκοσμιοποιητές!

Είστε τόσο τρελαμένοι όσο είμαστε και μεις;
Αν ναι ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!

Προωθήστε και αφυπνίστε με την σειρά σας πριν να είναι αργά.


Δείτε και 5 καρέ από το βίντεο 25 δευτερολέπτων που έχουμε, με αυτές τις μυστήριες σφαίρες ΑΤΙΑ.
Στο βίντεο HD φαίνονται πολύ καλύτερα βέβαια ;-)
















ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/7-6-2012.html#ixzz1xD20ixYz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου