Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σχετικά με τον Ν.Χατζηνικολάου

"Όποιος ακουει τον Χατζηνικολαου, οπως εγω καθημερινα, στο ραδιοφωνο... εχει καταλαβει ξεκαθαρα... ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ, ο κατα τα αλλα αμεροληπτος(;;;), ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ... παιζει με μαεστρια το παιχνιδι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και κατ' επεκταση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! Προσωπικα, θεωρω τον Καμμενο ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ... Δεν μπορω να δεχθω πως παιζει παιχνιδια εις βαρος των ΕΛΛΗΝΩΝ... Θα ηταν τουλαχιστον ανοητο με τη δυναμικη που εχει, να βαλει τα χερια του και να βγαλει τα ματια του...
Ακομη και τα σκατοκάναλα της διαπλοκης να παρακολουθει καποιος, μπορει ανετα να βγαλει τα συμπερασματα του... Ολοι ειναι εναντιον του Τσιπρα και του Καμμενου... ΓΙΑΤΙ;;; Εχουν αντιληφθει ακομη κι οι πιο αδαεις... Τα λαμογια δεν μπορουν πλεον να εκφοβιζουν και να τρομοκρατουν... Αναφερομαι φυσικα στα ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, τα ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, τα ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ, είτε λεγονται δημοσιογραφοι, ή πολιτικοι!!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ... ...ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!! ΕΛΛΑΣ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!"
Αναγνώστης

anti-ntp.net: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε συστημικός δημοσιογράφος και στην αρχή του μνημονίου "κολλούσε στον τοίχο" οποιoνδήποτε διαδήλωνε ενάντια στα μέτρα του μνημονίου. Το θετικό είναι ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε θεαματική κολοτούμπα και έγινε μέλος του αντιμνημονίου. Οι λόγοι 2: Η πίεση και η οργή του κόσμου και φυσικά ο κόσμος του αντιμνημονίου. Το αντιμνημόνιο πουλάει. Τον καλωσορίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου