Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ο απίστευτος Χρυσοχοΐδης, μιλάει για εμφύλιο πόλεμο αν πάμε στη δραχμή!

Ένας εισαγγελέας δεν μπορεί να τον κλείσει μέσα;

Πότε θα καταλάβουν ότι η ανοησία τους (και όχι μόνο) έχει καταστρέψει την χώρα;

Απίστευτα πράγματα περιέγραψε ότ...

ι θα συμβούν στη χώρα μας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε περίπτωση που βγούμε από το ευρώ, στη συνέντευξή του στον ΦΛΑΣ 96 σήμερα το πρωί! Απίστευτα:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Β’ Αθήνας ΠΑΣΟΚ). Στην εκπομπή 08:00-10:00 με την Αγγελική Σπανού & τον Δ. Μητρόπουλο

Απόσπασμα της συνέντευξης:

‘Η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν ειδικού σκοπού, είχε πολύ συγκεκριμένη εντολή, να φτιάξει τη δανειακή σύμβαση, να φτιάξει το κούρεμα του χρέους και να παραδώσει στην επόμενη κυβέρνηση.
Όταν ο πρωθυπουργός από την πρώτη μέρα που αναλαμβάνει πάει ο εαυτός του και 50 υπουργοί τους οποίους έχουν ορίσει άλλοι, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά είναι ένα σχήμα το οποίο βολεύτηκαν διάφοροι από τα κόμματα και όχι η κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού σε μια χώρα που είναι σε κρίση.
Το θέμα μας λοιπόν είναι ένα και μεγάλο, ότι εμείς είμαστε μια χώρα η οποία δεν παράγει, δεν εξάγει, δεν δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην οικονομία. Δεν παράγει δουλειές, γι’ αυτό έχουμε μεγάλη ανεργία στα παιδιά μας.
Άρα λοιπόν αυτό το οποίο πρέπει να γίνει, να κοιτάξουμε η επόμενη κυβέρνηση να αλλάξει, να μειώσει τα ελλείμματα, δηλαδή να κλείσουμε οργανισμούς του δημοσίου, πρέπει να το πούμε καθαρά.
Πώς θα γίνουν όλα αυτά;
Εγώ είμαι σύμφωνος ότι δεν πρέπει ξανά να ακουμπήσουμε μισθούς και συντάξεις και αυτό ήταν μια δική μας αδυναμία, για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΠΑΣΟΚ επέδειξε διαχειριστική αδυναμία να συλλέξει τους φόρους, γι’ αυτό ήμασταν κοινωνικά άδικοι και γι’ αυτό καλά έκανε και μας τιμώρησε ο λαός.
Το θέμα είναι ότι εάν τυχόν η Ελλάδα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της συνολικά, για το λαό αναφέρομαι στις υποχρεώσεις, τότε ο πόνος θα είναι πολύ μεγάλος.
Και δε θα είναι μόνο ο πόνος, γιατί λένε κάποιοι τι έχουμε να χάσουμε.
Και θέλω να απαντήσω σ’ αυτό, τι έχουμε να χάσουμε, ας πάμε στη δραχμή, τι έχουμε να χάσουμε παραπάνω απ’ ότι χάσαμε;
Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει.
Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.’

Μήπως, κάποιος να θυμίσει στον τυχάρπαστο φερόμενο ως υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πως ήταν και είναι δική του ευθύνη η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών; Ή μήπως δεν έχει διαβάσει το εγχειρίδιο (manual) λειτουργίας του υπουργείου του;

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο θεσμικός υπεύθυνος για την ασφάλεια και την τάξη, δηλώνει πως θα χάσουμε την ελευθερία μας, αν επιστρέψουμε στην δραχμή, και αιτία θα είναι η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα... και δεν τον έχει εγκαλέσει κανείς μέχρι τώρα; Δεν του έχουν ζητήσει άμεσα την παραίτησή του; Μας δηλώνει ξεδιάντροπα την ανεπάρκειά του κι εμείς συνεχίζουμε να τον πληρώνουμε σαν υπουργό;

Αλήθεια, κύριε Σαμαρά, αφού βρεθήκατε πρώτος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δεν πρέπει να παρέμβετε και να ζητήσετε την αποπομπή του κυρίου Χρυσοχοΐδη; Δεν πρέπει, επιτέλους, να ζητήσετε την αλλαγή των προσώπων σε όλες τις διοικήσεις των υπηρεσιών που πολιτικός προϊστάμενος είναι κάποιος που απειλεί με εμφύλιο, επειδή ο ίδιος (και σαφώς οι υφιστάμενοί του) είναι ανίκανος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;

Εμείς περιμένουμε αιτήσεις για παραιτήσεις της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., της ΕΥΠ, της αντιτρομοκρατικής, της υπηρεσίας προστασίας του πολιτεύματος κ.α., αφού με την συγκεκριμένη του δήλωση ο κύριος Χρυσοχοΐδης -ούτε λίγο ούτε πολύ- ομολογεί την ανικανότητά τους να εργαστούν θετικά προς το συμφέρον του κράτους, της εσωτερικής ασφάλειας και της επιβολής του νόμου. Εις αναμονή των παραιτήσεων ή αποκαθηλώσεων όλων των εμπλεκομένων, λοιπόν... οι οποίοι λειτουργούν πλέον με ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου