Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Για ποιο λόγο καθυστερούν να προκηρύξουν νέες εκλογές;Μέρος 2ο..Η απάντηση στον Μιχελάκη!

Ας  ΞΑΝΑσκεφτούμε λίγο βρώμικα... 
Αξιότιμε κύριε Μιχελάκη...δε μας πείσατε.

Αφού διαβάσαμε όλοι την απάντησή σας περί ‘’Μη παραγραφής των αδικημάτων των πρώην Υπουργών’’ στο άρθρο μου ‘’http://vrilissi.blogspot.com/2012/05/blog-post_5054.html’’ έχω να πω τα εξής :

Ένα μεγάαααλο Μπράβο, κάνατε μια ωραία και μοναδική σας ερμηνεία του Συντάγματος, καλή προσπάθεια! Αλλά δε μας πείσατε.... Γιατί ;

...γιατί το επιχείρημα σας να ερμηνέυσετε τοιουτοτρόπως το Σύνταγμα πέφτει σε νομικό κενό γιαυτό και εμφανίστηκαν το τελευταίο 24ωρο αρκετοί έγκριτοι Συνταγματολόγοι να σας διαψεύσουν και να με επιβεβαιώσουν . ( η νομική επιβεβαίωση των επιχειρημάτων μου βρίσκεται εδώ για τους νομικά περίεργουςhttp://www.lawnet.gr/news/a-dimitropoulos-h-sugklisi-tis-boulis-enisxuei-to-uper-tis-paragrafis-epixeirima-26450.html?ref=RSS ).

 Αν και... όσον αφορά το Σύνταγμα ΜΑΣ , ειδικά τα τελευταία χρόνια , ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ τον τρόπο να το ‘’φέρνετε στα μέτρα σας’’ , δημιουργώντας διατάξεις με διαφορετικές ερμηνείες ώστε όταν σας συμφέρει να τις εφαρμόζετε, και όταν όχι να το καταπατάτε.
Τι παιχνίδι παίχτηκε εδω ;;;

Η κοινοβουλευτική περίοδος λήγει άύριο (άρα και η δυνατότητα ποινικής δίωξης των πρώην υπουργών,σε περίπτωση που καταγγελθεί το μνημόνιο) και ξεκινάει καινούρια την παρασκεύη, καθώς ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΙΜΑ , καθυστερούσαν και καθυστερούν να ανακοινώσουν το οριστικό ναυάγιο των διαβουλεύσεων των αρχηγών και δεν προκηρύσουν εκλογές..

Λέω τώρα εγώ με το μυαλό μου..Μα καλά,Πώς καθυστέρησαν....; Εδώ κολλάει το παζλ με το ψεύτικο εγγράφο που επινόησαν για να ξαναφωνάξουν τον κύριο Καμμένο και έτσι να κερδίσουν μια μέρα ...και...άλλη μία μέρα που κάλεσε τους Βενιζέλο-Σαμαρά-Κουβέλη χωρίς ιδαιέτερο σκοπό. ΣΎΝΟΛΟ ; 2 μέρες...

Το συνδυάζουμε με την είδηση ότι τη Παρασκευή θα προκυρηχθούν νέες εκλογές, επομένως θα έπρεπε να είχαν προκυρηχθεί σήμερα !!!!! Άρα πριν την Πέμπτη...δε το θέλατε αυτό ε ;

Kαλά, όλα αυτά... Τι θα μπορούσε να είχε γίνει σε ένα αξιοθεσμικό πολίτευμα κατά εφαρμογή του Συντάγματος ; 

Σύμφωνα με το άρθρο 37 ο ΠτΔ κύριος Παπούλιας θα μπορούσε να είχε ήδη διαλύσει τη Βουλή , πριν καν αυτή ορκιστεί την Πέμπτη (αύριο) και έτσι να μην γινόταν θέμα με τις παραγραφές των αδικημάτων που ορθώς θίξαμε.

 Αντί αυτού ‘κέρδισε’ χρόνο 2 ημερών, όσο χρειαζόταν δηλαδή για να απέλθει η σημαντική για εμάς ‘’επόμενη κοινοβουλευτική περίοδος’’ και μαζί με αυτήν το δικαίωμα της Βουλής να κινήσει ποινική δίωξη κατά των πρώην Υπουργών. ( Εξαιρείται η εσχάτη προδωσία που δεν παραγράφεται)
Και τι πέτυχαν αυτοί ;

Αφού ΣΚΟΠΙΜΩΣ και με ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ μετατοπίστηκε το ενδιαφέρον του κόσμου στην ‘’ανικανότητα’’ του Τσίπρα, στα ‘’πολιτικά τσαλίμια’’του Κουβέλη , στο ‘’Ψεύτικο έγγραφο του Καμμένου’’ αλλά και στις ΄΄ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ’’ με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο Έλληνας να νοιώσει ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και φοοοοβοοο για τις ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, έχοντας ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ να μην συνεχίσει το δρόμο που ΗΔΗ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ. Εμείς.

O λαός υπερασπίζεται το Σύνταγμα και το γνωρίζει καλύτερα απο εσάς κύριε Μιχελάκη.
Και θα καταφηψίσει εσάς και το πράσινο δίδυμό σας.

Γ.N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου