Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Yποψήφιος βουλευτής ΝΔ: "Στ'αρχ ... α μου αν αυτοκτονούν"!Διαβάστε να φρίξετε!!!

Απίστευτες θέσεις εκφράζουν στη ΝΔ για τις αυτοκτονίες των πολιτών λόγω της κρίσης και των πολιτικών του Μνημονίου που έχει υπογράψει το κόμμα τους.
Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας, Γιάννης Δριμάλας στην σελίδα του στο facebook ο οποίος σε απάντησή του σε άλλον χρήστη του διαδικτύου, απλά "γράφει στα αρχ...δια του αυτούς που αυτοκτονούν"!



Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη «Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»
Μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο Γιάννης Δριμάλας έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε το όνομά του και διέγραψε το επίμαχο σχόλιο. Δυστυχώς όμως γι αυτόν ο ιντερνετικός συνομιλητής του φρόντισε να αποθηκεύσει το απαράδεκτο σχόλιο, το οποίο και έχουμε στην διάθεσή μας.
defencenegt.gr




Οργισμένα σχόλια πυροδότησε η αποκάλυψη του Marios A στο Facebook μηνύματος που του έστειλε ο πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα Γιάννης Δριμάλας.


Γράφει ο Μάριος: «o Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της... ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του....Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς.


Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μύνημα στα εισερχόμενά μου:


«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!


mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»


Ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με ένα απλό print screen.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου