Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ & ΟΡΓΟΝΗΣ

«AIΘΕΡΑΣ»…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΠΤΟΦΥΗΣ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!
«ΟΡΓΟΝΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ¨ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ¨ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ «ΟΡΓΟΝΗ» ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ « ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ¨ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ¨ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ( ΕΠΕΙΔΗ ¨ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ¨ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…¨) ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΟΡΓΟΝΗ» ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ»!
ΟΙ « ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΙ « ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΡΓΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ.
ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ……
ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ….
ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ…ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΛΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ…
ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HAARP ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ…

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ – ΠΑΝΑΚΕΙΑ ( ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ « ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ».

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΦΟΒΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ.

« ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ»
<<ΣΩΚΡΑΤΗΣ>>1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα! Μπορείτε σας παρακαλω να ενημερώσετε σε ποιο σημείο αναφέρεται ο Ηράκλειτος και ο Πλάτων για τον αιθέρα; Eπίσης θα ήθελα να μάθω πόυ αναφέρεται οτι ο Σωκράτης είπε '' μάθε τι αξίζεις άνθρωπε κ γίνε Θεός''

    ΑπάντησηΔιαγραφή