Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Πως σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια ; Υπάρχουν ομοιότητες με το πενταπλό φονικό της Κύπρου ;


giolias2 Ομοιότητες κινδύνου;
Απο το ρεπορταζ των γεγονότων τότε ....Μαφιόζικο το χτύπημα !
Από την ιατροδικαστική έρευνα προκύπτει ότι...
σχεδόν όλα τα χτυπήματα βρήκαν στόχο, καθώς δέχτηκε 13 σφαίρες και στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 16 κάλυκες. Ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχτηκε πυρά στο κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιά !
Πώς έγινε η δολοφονία...
Τρεις άγνωστοι φορώντας λευκά πουκάμισα, σκούρα γιλέκα και μαύρα παντελόνια – έμοιαζαν δηλαδή με φόρμες αστυνομικών – χτύπησαν το κουδούνι στην πολυκατοικία της οδού Δαιδάλου στην Ηλιούπολη, στις 5:26 το πρωί και τη στιγμή που ο δημοσιογράφος άνοιξε την εξώπορτα τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον δέκα σφαίρες...
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν δεκαεπτά κάλυκες - από εννιάρια πιστόλια - από τον τόπο της δολοφονίας! Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση εδώ και μέρες τον δημοσιογράφο.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μαρτυρία από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι τις τελευταίες ημέρες δύο άγνωστοι «χτένιζαν» με μοτοσυκλέτα τον δρόμο όπου βρισκόταν η πολυκατοικία του Σωκράτη Γκιόλια.
Σχόλιο : Η Ψυχρότητα των εκτελεστών, χρησιμοποιούν εννιάρια πιστόλια ,χτενίζουν την περιοχή με μοτοσυκλέτα , σκοπεύουν και εκτελούν με στόχο το κεφάλι ,θώρακα και κοιλιά !! δείχνει εκτελεστές με πείρα και χωρίς συναίσθημα θυμού ,μίσους στην ουσία δεν ανοιγόκλεισαν καν τα μάτια τους !
Συμπέρασμα ...Ή έχουμε γεμίσει απο εκτελεστές συγκεκριμένης εκπαίδευσης και κουλτούρας πάλι συγκεκριμένης χώρας ή χωρών ή κάτι άλλο συμβαίνει ...Που πρέπει να το προσέξουν οι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής !
Βετεράνος
trikalagr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου