Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στο νοσοκομείο ο Σαμαράς, θα υποβληθεί σε εγχείρηση!Πιάσανε οι κατάρες των Ελλήνων?



Η πίεση των πρώτων ωρών της πρωθυπουργίας του, καθώς και το άγχος για την αξιοποίηση της διερευνητικής εντολής και το σχηματισμό κυβέρνησης οδήγησαν στο νοσοκομείο τον Αντώνη Σαμαρά...

Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση, από την οποία προέκυψε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς σε αρχικό στάδιο και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου για την αποκατάσταση της «ζημιάς».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, η συγκεκριμένη εξέλιξη οδήγησε σε αναβολή την προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Από το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει:

«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου