Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Το συγκλονιστικό μήνυμα του φοιτητή που σκότωσε τον ληστή στην Παιανία!Το συγκλονιστικό μήνυμα του φοιτητή που σκότωσε τον ληστή στην Παιανία!
Ο 24χρονος φοιτητής που σκότωσε με καραμπίνα τον 48χρονο ληστή στην Παιανία ανέβασε μήνυμα στο Facebook ευχαριστώντας όσους του συμπαραστάθηκαν και καλώντας τους να αφήσουν τα όπλα κλειδωμένα...

 «Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση… Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι…», έγραψε στο Facebook ο 24χρονος. Ο Νίκος είναι ένας ήπιος χαρακτήρας, σοβαρό παιδί και με προοδευτικές απόψεις. Σπουδάζει κτηνιατρική στην Βουδαπέστη και ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και για να βοηθήσει τους γονείς του στις οικογενειακές τους επιχειρήσεις.
Παρά το γεγονός πως αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο ίδιος είναι τρομαγμένος και λυπημένος. Τις τελευταίες μέρες οι γονείς του διαθέτουν όλη τους την ενέργεια, προκειμένου να τον βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια του.
«Να μην ζήσει ποτέ κανείς αυτό που ζει η οικογένεια μας, να έρθουν τα πάνω – κάτω από τη μία στιγμή στην άλλη. Είμαστε συντετριμμένοι, γιατί βλέπουμε το παιδί μας έντρομο και λυπημένο», δήλωσε ο πατέρας του στο «Έθνος της Κυριακής». «Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έρθουμε σε τόσο δύσκολη θέση. Αυτό που τώρα προέχει είναι να συμπαρασταθούμε στο παιδί μας, να έχει την οικογενειακή και την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται. Ο Νίκος ζήτησε από όλους να μην συνεχίσουν την συζήτηση γύρω από το θέμα. Ο ίδιος, μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή, ζει ένα προσωπικό μαρτύριο και χρειάζεται να βρει το κουράγιο να σταθεί ξανά όρθιος και αισιόδοξος», προσθέτει ο πατέρας του.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου