Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Συγκλονίζει η σύλληψη μάνας που έκλεψε γάλα για να μην παιθάνει το παιδί της άπο την πείνα...



supermarket


Την συγκίνηση ακόμη και των αστυνομικών που την συνέλαβαν προκάλεσε μια 32χρονη μητέρα στο Ηράκλειο , που οι κάμερες ενός σούπερ μάρκετ την κατέγραψαν να κλέβει γάλα και λίγα τρόφιμα για να μην πεθάνει το παιδί της από την πείνα...

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για το παιδί της, όπως είπε.
Η σύλληψη της 32χρονης, η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, έγινε χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, όπως ορίζει ο νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση, που έχει συγκινήσει ακόμα και τους αστυνομικούς.
Πάντως, στελέχη του σούπερ μάρκετ που επικοινώνησαν με το Cretalive είπαν ότι, η υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από τη μία πλευρά και επεσήμαναν ότι ''υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι άκαρδοι και έχουν συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου