Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Την Κυριακή η ανάγκη γίνεται ιστορία...

Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία..

Ήρθε η κυριακή... ήρθε η ώρα να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, με τις ιδέες μας...με την κοινωνική πραγματικότητα.
Εδώ και πολλά χρόνια μας αντιπροσωπεύουν δύο οικογένειες στον ελλαδικό και στον παγκόσμιο
χώρο, δύο οικογένειες που έχουν φτιάξει τεράστια περιουσία από πίσω τους, όπως και οι περισσότεροι στενοί τους φίλοι και συνεργάτες..Έχουν εισχωρήσει βαθιά στη κοινωνία,τα πλοκάμια τους φτάνουν παντού και έτσι δε πρόκειται να λειτουργήσει κανένας θεσμός, καμία εξουσία καθώς όλες θα διαπλέκονται λόγω των ίδιων συμφερόντων.
Επομένως μια νίκη της νέας δημοκρατίας και συγκυβέρνηση με το Πασόκ θα είναι ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα και για τον κάθε Έλληνα προσωπικά, ιδίως για τους νέους και την ψυχολογία τους..Έχουν αποτύχει , πρέπει να εξαφανιστούν και στη θέση τους να εμφανιστούν υγιή μυαλά με νέες ιδέες.
Όχι άλλο, δε θέλουμε άλλο, έχουμε μπουχτίσει, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ; Μας κουράσατε..Κουραστήκαμε να βλέπουμε τους πεπληρωμένους αντιπροσώπους σας στην τηλεόραση, κουραστήκαμε να βλέπουμε τον Πάγκαλο να παχαίνει κάθε χρόνο και περισσότερο, κουραστήκαμε να ακούμε ..έχουμε κλείσει τα αυτιά μας και έχουμε κατασταλάξει γιατί σας έχουμε σιχαθεί..
Όταν σε προδίδει κάποιος, τι κάνεις ; Του δίνεις μια ευκαιρία..Εμείς τους δώσαμε πολλές. Είναι βέβαια και χαρακτηριστικό του Νεοέλληνα...
Μπορεί τόσα χρόνια να τους ψήφιζαν οι γονείς μας, να κουνούσαν τα σημαιάκια ξέγνοιαστοι και χαμογελαστοί αλλά...όλα αυτά είναι παρελθόν.

Έχουν κάνει τεράστια σκάνδαλα και έχουν δείξει πως δε μπορούμε να τους εμπιστευτούμε άλλο, το κακό όμως είναι ότι επειδή δε μας αγγίζουν άμεσα και προσωπικά, δε μας νοιάζει και πολύ...
Όταν όμως δίπλα σου βλέπεις αυτοκτονίες, αστέγους, λαθρομετανάστες που σκοτώνουν για μία κάμερα, τη στεναχώρια του πατέρα σου για τη ΔΕΗ και τους μισθούς, όταν το κοινωνικό κράτος καταρέει, όταν τα πτυχία σου τα κάνεις σουβλάκια και η ελπίδα σου εξφανανίζεται, όταν.. όλα συσσωρέυονται , πρέπει να αλλάξεις στάση επιτέλους.
Δυστυχώς για αυτούς, δημιουργήθηκε το Ίντερνετ όπου η πληροφόρηση κινείται σε άλλα επίπεδα όπως και η μεταφορά γνώσεων, όπου ακόμα και τα μυστικά αποκαλύπτονται. Ένα όπλο , μια δύναμη που έχουμε στα χέρια μας με την οποία καλούμαστε να γίνουμε πιο ενημερωμένοι και για αυτό πιο κριτικοί και λυσιτελείς από τις προηγούμενες γενιές.
Γιαυτό το λόγο, δεν δικαιολογείσαι να ψηφίσεις τους προδότες, εντεταλμένους υπηρεσίας, τους απάτρηδες. Θα σε προδώσουν, θα σε ξεπουλήσουν στις Γερμανογαλλικές επιχειρήσεις , γιατί πάσχουν από το σύνδρομο Παυλόπουλου που ούτε καν χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι.

Είναι η πιο σημαντική κυριακή για την Ελλάδα ! Πήγαινε για μπάνιο Έλληνα, αλλά μη τα κάνεις θάλασσα...

Γ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου