Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία..ΒΙΝΤΕΟ

Τα βίντεο στο διαβάστε περισσότερα..- Δήλωσε: "Ότι έκανα, το έκανα σε κατάσταση πανικού!"
- Ο κόσμος του φώναζε:"Είμαστε μαζί σου αγόρι μου!"
- Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής
- Δεκάδες κάτοικοι της Παιανίας στο πλευρό του - 150 άτομα ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια
- Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταχειροκροτήθηκε και κάποιοι τον χαϊδεψαν στο κεφάλι


Μέγεθος κειμένου


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία. Ο όρος που του επιβλήθηκε είναι να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Η αποφαση του εισαγγελέα στηρίχθηκε στο σκεπτικό ότι ο πρότερος έντιμος βίος του δείχνει ότι δεν είναι απειλή για την κοινωνία. Στο άκουσμα της απόφασης ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος στα δικαστήρια από το πρωί ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής στον 24χρονο φοιτητή.
Ο νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.

 


Ο δικηγόρος του μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ουσιαστικά αυτή η κατηγορία επισείει ποινή από 1 έως 5 έτη και αν συνυπολογιστεί και το ελαφρυντικό του προτερου εντιμου βίου, τότε ίσως ο πελάτης του να μην φυλακιστεί.
Είπε επίσης ότι ο νεαρός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξήγησε στον εισαγγελέα πως ό,τι έκανε, το έκανε σε κατάσταση πανικού.

 


Περίπου 150 κάτοικοι, φίλοι και συγγενείς του νεαρού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Όταν είδαν τους αστυνομικούς να τον οδηγούν με χειροπέδες στα χέρια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.




Ο ίδιος ο νεαρός, όπως περιέγραψαν οι δικηγόροι του στο newsit είναι συντετριμμένος μετά την πράξη αυτοδικίας παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πλέον δηλώνει πέρα από τις ποινικές συνέπειες σκέφτεται πάνω απ' όλα πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.




"Ανεξάρτητα από τις ποινικές συνέπειες έχω φορτώσει τη συνείδησή μου ότι σκότωσα έναν άνθρωπο. Έκανα κάτι που δε το σκέφτηκα ποτέ για τον εαυτό μου. Βρέθηκα και βίωσα σκηνές σαν αυτές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες. Ξαφνικά βλέπω δύο ληστές να πάνε να σκοτώσουν τη μητέρα μου", είπε στους συνηγόρους του. (Διαβάστε εδώ τι είπε ο 24χρονος)




Οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον νεαρό, τονίζοντας πως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι στα χέρια των ληστών που δρουν στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου