Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

2012 Το μεγάλο άλμα της εξέλιξης




Μπορεί ένα τέτοιο όνειρο να πραγματοποιηθεί ποτέ;

Στις μέρες μας ναι. Οι διαφορετικοί δρόμοι της επιστήμης και της πνευματικότητας άρχισαν να συγκλίνουν, θυμίζοντας στον άνθρωπο ότι είναι εν δυνάμει Θεός και ότι μπορεί να φτάσει στη χαμένη τελειότητα αναπτύσσοντας τις άπειρες δυνατότητες του νου και του σώματος. Το Άλμα της Συνειδητότητας θα χαρακτηρίζεται από μια τεράστια ανακατάταξη στην πνευματική και ψυχολογική σφαίρα του ανθρώπου. Τίποτα απ' ό,τι αντιπροσωπεύει παλιές ιδέες, αποκρυσταλλωμένες πεποιθήσεις και πρακτικές δεν θα "μείνει όρθιο" με αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς η εικόνα του κόσμου που ξέρουμε. "Πολίτες" αυτής της νέας πραγματικότητας θα είναι όσοι είναι έτοιμοι να δεχτούν τη νέα, υψηλότερης συχνότητας ενεργειακή δόνηση που εισέρχεται στον πλανήτη, κάτω από μια συνισταμένη κοσμικών προϋποθέσεων (έκλειψη ηλίου στις 20/05/12 με ευθυγράμμισή του με τις Πλειάδες, διάβαση της Αφροδίτης από τον ήλιο την 6η Ιουνίου 2012, θερινό ηλιοστάσιο, φθινοπωρινή ισημερία και άλλα ουράνια φαινόμενα). "Η συνειδητότητα της πραγματικότητάς μας μοιάζει με ένα μικρό φως της νύχτας μέσα σ' ένα τεράστιο σκοτεινό δωμάτιο", λέει η Moira Timms στο βιβλίο της 'Προφητείες και Προβλέψεις' για να συνεχίσει, 'καθώς αυξάνονται τα βολτ της μικρής λάμπας, μπορούμε να δούμε λεπτομερειακά ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του δωματίου'. Φως, λοιπόν, περισσότερο φως. Η εξύψωση της συνειδητότητας είναι συνώνυμη με την αύξηση του φωτός μέσα μας. Όλοι οι μεγάλοι πνευματικοί δάσκαλοι και μύστες ασχολήθηκαν με το να διδάξουν τους ανθρώπους πώς ν' ανάψουν το '"εσωτερικό φως". Η γιόγκα, ο διαλογισμός και η πνευματική ζωή δεν είναι παρά επιστημονικές μέθοδοι για την επίτευξη της αυτοπραγμάτωσης, τρόποι για να επιταχυνθούν οι δονήσεις του υλικού σώματος σε επίπεδο ενέργειας.

Το επίπεδο της ύλης και το επίπεδο της ενέργειας αντιπροσωπεύονται μέσα στο ενδοκρινικό σύστημα από τα επτά ενεργειακά κέντρα του σώματος, τα γνωστά ως τσάκρα. Πρόκειται για τα κέντρα της υπόφυσης, της επίφυσης, του θυρεοειδούς, του θύμου, των επινεφριδίων, του λάυντεν και των γεννητικών αδένων. Μέσα από τη διαδικασία του διαλογισμού και της έκφρασης της αγάπης, η ενέργεια του σώματος που είναι γνωστή ως κουνταλίνι, υψώνεται από το κέντρο λάυντεν και τους γεννητικούς αδένες, περνά από τα νευρικά κέντρα της σπονδυλικής στήλης και καταλήγει στον εγκέφαλο φτάνοντας στην επίφυση και στην υπόφυση. Αυτή η ανοδική κίνηση της ενέργειας είναι, με λίγα λόγια, το 'ταξίδι' της συνειδητότητάς μας από την υλική μας φύση στην πνευματική. Στη μεταφυσική βιβλιογραφία βρίσκουμε ότι τα τσάκρα λειτουργούν ως μορφοτροπείς, που σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν την ενέργεια από τη μια μορφή στην άλλη, όπως το τηλέφωνο μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε ηχητικά κύματα. Με τον ίδιο τρόπο η φύση του ανθρώπου μπορεί να μετατραπεί από πεπερασμένη σε άπειρη. Η άνοδος της ενέργειας οδηγεί στην αποκάλυψη της συμπαντικής συνειδητότητας, στην εμπειρία του Όλου. Το κέντρο της επίφυσης (pineal gland) θεωρείται ο ανώτερος νους. Ενώ στο κέντρο της υπόφυσης βρίσκουμε την επίγνωση της ενότητας με όλη τη ζωή.

Η Δεύτερη Παρουσία συνδέεται με την εξύψωση της συνειδητότητας και την είσοδο της ανθρωπότητας σε μια νέα δόνηση που σχετίζεται με τη νέα εξελικτική φάση, την 4η και στη συνέχεια την 5η διάσταση. Η ύλη του φυσικού κόσμου θα γίνει αρκετά πιο εκλεπτυσμένη. Μη νομίζετε ότι είναι κάτι μακρινό. Βρισκόμαστε στο κατώφλι και από την άποψη της νευροφυσιολογίας, το Μεγάλο Άλμα της ανύψωσης της συνειδητότητας είναι το πιο φυσικό γεγονός που πρόκειται να συμβεί. Ο J. Redfield στο βιβλίο του 'Ουράνια Προφητεία' επισημαίνει ότι η εξελικτική πορεία ουδέποτε σταμάτησε, αλλά η ανθρωπότητα την αντιλαμβάνεται μέσα από ένα είδος πνευματικού ύπνου. Τώρα έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ο Ken Carey στο βιβλίο του 'Τρίτη Χιλιετία' επισημαίνει ότι μέχρι το 2011 θα έχουμε φτάσει στην ένωση της συλλογικής συνειδητότητας. Η κρίσιμη ερώτηση είναι: "θα μπορέσει αυτή η ικανότητα να αναπτυχθεί ταυτόχρονα σε όλους τους ανθρώπους και με ποιο τρόπο;"

Στο σημείο αυτό ας επικαλεστούμε τον Πάνο Αξιομάκαρο (επιστημονικός ερευνητής και ψυχολόγος) που λέει: "Αν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στον κόσμο της σκέψης, θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με έναν ενεργειακό ιστό, όμοιο με ιστό αράχνης, στον οποίο βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι σκέψεις που παρήγαγε ποτέ ο ανθρώπινος νους και που στο πέρασμα του χρόνου εξυπηρέτησαν την εξέλιξη. Το δίκτυο είναι εξαπλωμένο σε ολόκληρο το Σύμπαν, στην κυριολεξία είμαστε βουτηγμένοι μέσα του. Κάθε φορά που ένας νους εργάζεται για την παραγωγή ιδεών, ανοίγεται σαν ένας αγωγός προς τα Μορφογενετικά αυτά Πεδία, απ' όπου ρέουν ιδέες με τη μορφή έμπνευσης και έρχονται να συμπληρώσουν τις δικές του. Από τη στιγμή που μια σκέψη εγκατασταθεί στα Πεδία, τη δικαιούται ολόκληρη η ανθρωπότητα και ανά πάσα στιγμή ο καθένας μπορεί να είναι ο λήπτης της".

Οι σκέψεις δεν παραμένουν κρυφές. Σήμερα, το σύγχρονο μάνατζμεντ συμβουλεύει τα στελέχη των επιχειρήσεων να μην αργούν να υλοποιήσουν μια ιδέα τους γιατί τότε θα τους προλάβει κάποιος άλλος. Οι σκέψεις αναπαράγονται. Μια ισχυρή σκέψη δημιουργεί δονήσεις σε πνεύματα που είναι συντονισμένα να την δεχτούν. Το πείραμα με τους πιθήκους στο νησί Koshima το 1952 το γνωρίζετε. Είναι το πείραμα του "Εκατοστού Πιθήκου". Αν όχι, να το επαναλάβουμε: 


Οι επιστήμονες έδιναν στους πιθήκους του Ιαπωνικού νησιού γλυκοπατάτες πασπαλισμένες με άμμο. Οι πατάτες άρεσαν αλλά όχι και η άμμος. Μια πιθηκίνα 18 μηνών, η Αιμό, κάποτε ανακάλυψε ότι μπορούσε να πλένει τις γλυκοπατάτες. Δίδαξε αυτή την τεχνική στη μητέρα της. Η σύντροφοί της έμαθαν επίσης αυτό το νέο τρόπο και το δίδαξαν στις μητέρες τους. Αυτή η κοινωνική καινοτομία υιοθετήθηκε βαθμιαία από διάφορους πιθήκους μπροστά στα μάτια των επιστημόνων.

Μεταξύ 1952 και 1958, όλοι οι νέοι πίθηκοι έμαθαν να πλένουν τις αμμώδεις γλυκοπατάτες για να τις κάνουν πιο εύγευστες. Μόνο οι ενήλικες που μιμήθηκαν τα παιδιά τους έμαθαν αυτή την κοινωνική εξέλιξη. Άλλοι ενήλικες συνέχισαν να τρώνε τις βρώμικες γλυκοπατάτες. Μετά έγινε κάτι εντυπωσιακό. Το φθινόπωρο του 1958, ένας αριθμός 99 πιθήκων στο Koshima έπλεναν τις γλυκοπατάτες. Όταν αργότερα το ίδιο πρωί, ο εκατοστός πίθηκος έμαθε και αυτός να πλένει γλυκοπατάτες... συνέβη κάτι καταπληκτικό!

Μέχρι το βράδυ, σχεδόν όλοι οι πίθηκοι στη φυλή έπλεναν τις γλυκοπατάτες πριν τις φάνε.
Η προστιθέμενη ενέργεια αυτού του 100ου πιθήκου δημιούργησε μια σημαντική ιδεολογική καινοτομία! Στη συνέχεια, η συνήθεια του πλυσίματος της γλυκοπατάτας πήδησε πέρα από τη θάλασσα. Οι αποικίες των πιθήκων σε άλλα νησιά αλλά και όλοι οι πίθηκοι στην ηπειρωτική χώρα Takasakiyama άρχισαν να πλένουν τις γλυκοπατάτες τους! Κατά συνέπεια, όταν επιτυγχάνεται ένας ορισμένος κρίσιμος αριθμός ατόμων που έχουν μια συνειδητοποίηση, αυτή η νέα συνειδητοποίηση μπορεί να κοινωνηθεί από νου σε νου.

Αν και ο ακριβής αριθμός μπορεί να διαφέρει, το φαινόμενο του 'Εκατοστού Πιθήκου' δηλώνει ότι όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων γνωρίζουν ένα νέο τρόπο, μπορεί να παραμείνει στην ιδιοκτησία συνείδησης αυτών των ανθρώπων.

Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται και θα κάνει ένα καινούργιο και σημαντικό άλμα προς την κατεύθυνση ενός νέου τρόπου ζωής - ενός τρόπου που κάνει πραγματικότητα ό,τι καλύτερο μας έχει παραδοθεί και δημιουργεί έναν πολιτισμό που υπήρξε ο προαιώνιος στόχος της ιστορίας και θα φέρει άπειρη ειρήνη και άπειρη χαρά γιατί οι άνθρωποι θα έχουν κατανοήσει τις άπειρες δυνατότητές τους. 



angelsmell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου