Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Παράξενο φως στον ουρανό πάνω από το Negros Occidental Boundary στις Φιλιππίνες,HAARP;Βίντεο

Αυτό το βίντεο λήφθηκε την Κυριακή 20 Μάη του 2012, κατά μήκος της εθνικής οδού των Talisay-Silay στο όριο της πόληςNegros Occidental στις Φιλιππίνες.Μοιάζει σαν ένα ουράνιο τόξο που έχει σχηματιστεί μέσα σε ένα σύννεφο. Φυσικά δεν είναι το κλασικό σχήμα του ουράνιου τόξου, αλλά αναρωτιόμαστε αν το φαινόμενο αυτό προκαλείται από το HAARP.



Εκτός από το HAARP, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λειτουργήσει δύο άλλες τοποθεσίες για τον έλενχο της έρευνας της ιονόσφαιρας τα τελευταία χρόνια, μία στο Πουέρτο Ρίκο, κοντά στο παρατηρητήριο Arecibo, και η άλλη (γνωστή ως HIPAS) στην Αλάσκα κοντά στο Φέρμπανκς. Και οι δύο αυτές εγκαταστάσεις χτίστηκαν με ενεργητικά και παθητικά όργανα παρόμοια με εκείνα του ραδιόφωνου στις εγκαταστάσεις τους.

Το ενδιαφέρον για την ιονόσφαιρα δεν περιορίζεται μόνο στις ΗΠΑ: αλλά έχουμε μία κοινοπραξία από πολλά κράτοι με κορυφαία την τοποθεσία του ραντάρ Διασποράς EISCAT, ένα ερευνητικό κέντρο ιονόσφαιρας που βρίσκεται στη βόρεια Νορβηγία κοντά στοΤρόμσο.

Παροχές επίσης βρίσκονται στην Jicamarca, (Περού), Κοντά στη Μόσχα, (Νίζνι Νόβγκοροντ) ("Σούρα") στο Apatity,της Ρωσίας Κοντά στο Kharkov, Ουκρανία και στην Dushanbe, Τατζικιστάν.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου