Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ! ! !
Με απίστευτο μένος και βλέποντας οτι χάνουν την τζάμπα μάσα, τις μίζες, την διαφθορά, τα φράγκα, τίς τζάμπα πουτάνες, τα πλούτη, τα κλεμμένα, την καργιόλα την καρέκλα , την εξουσία, το νταβατζιλίκι, αλλά προ παντός επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, οι παλαικομματισμός και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει, εχει ριχτεί σε μια ανευ προηγουμένου μάχη , για να διασωθεί. Και έχοντας συμμαχους το 95% των ΜΜΕ , ταίζοντας βέβαια με....
τεράστια ποσά όλα τα πρόθυμα και βουλημικά παπαγαλάκια, προσπαθεί να αποφύγει το αναπόφευκτο. Την συντριβή και την ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ. Βρίζουν, λοιδορούν, συκοφαντούν, λασπολογούν, ψεύδονται, αναθεματίζουν ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ και απειλουν θεούς και δαίμονες οτι αν νικήσει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ στίς επόμενες εκλογές, τότε έρχεται η καταστροφή του.!!!! Η σαπίλα πού πρόδωσε, ξεπούλησε και κατέστρεψε αυτή τη χώρα, ζητάει και τα ρέστα. Ζητάει κι άλλο αιμα.!!!
Μητσοτακηδες, Καραμανληδες Παπανδρέιδες, Σαμαραδες Καρατζαφερηδες Πάγκαλοι με έναν στρατό από ΠΑΡΑΣΙΤΑ που εχουν πλουτισει από τις πλάτες αυτού του λαού, και με διμοιρίες ελεεινων δημοσιογράφων εντελώς αναλφάβητων, αλλά και αδίστακτων, μάχονται λυσσαλαία να γλυτώσουν τα κλεμμένα.
Εχουμε μια τελευταία ευκαρία να τους τσακίσουμε και να δώσουμε, αν όχι σε μας, τουλάχιστον μια ελπίδα στα παιδιά μας.

1 σχόλιο:

  1. Οι λυκοι ενωνονται σε μια τελευταια προσπαθεια να ξαναμαντρωσουν τα προβατα και να συνεχισουν την αφαιμαξη μεχρι αυτα να ψοφησουν..Ξ Ε Δ Ο Ν Τ Ι Α Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ, ειναι ισως η τελευταια ευκαιρια..(κρατηστε μακρυα απο τις καλπες παππουδες,γιαγιαδες, τη ζωη τους τη ζησανε, τωρα αποφασιζουμε εμεις για το μελλον μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή