Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΚΑΠΟΙΟΙ...ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΦΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

 

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.


ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.


ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ,ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΖΩΗ ΚΟΝΔΥΛΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου