Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Προκλητική παρέμβαση των Γάλλων υπέρ του μνημονίου

Προκλητική, αλλά και πλήρως εξηγήσιμη, ήταν η χθεσινή παρέμβαση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών στην ελληνική πολιτική σκηνή, με στόχο την ενίσχυση των μνημονιακών δυνάμεων (βλέπε ΝΔΣΟΚ και ΣΙΑ).
Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό
Europe 1 ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την γραμμή της Γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ εκτοξεύοντας απειλές σε βάρος του ελληνικού λαού και καλώντας τον ουσιαστικά να «αποφύγει» να ψηφίσει αντιμνημονιακές δυνάμεις.


Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε την απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, αν ο ελληνικός λαός κάνει το λάθος να στηρίξει τα κόμματα που ζητούν την ανατροπή του μνημονίου, ενώ παράλληλα ζήτησε την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.


Λόγοι που συνηγορούν στην τοποθέτηση αυτή του "σοσιαλιστή" Υπέξ της Γαλλίας δεν μπορεί να είναι άλλοι από την επιχείρηση διασφάλισης των ομολόγων των Γαλλικών Τραπεζών (που σαφώς κινδυνεύουν σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ) και αποκαλύπτει μια βρώμικη επίθεση ενάντια στις Ελληνικές Πατριωτικές Δυνάμεις και την Αριστερά, θέλοντας να χτυπήσει την προοπτική νίκης τους στις επικείμενες εκλογές και το σχηματισμό Αντιμνημονιακής κυβέρνησης.


Πηγή: Προκλητική παρέμβαση των Γάλλων υπέρ του μνημονίου - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου