Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ(βίντεο)!!

Τι γίνεται στον ήλιο?

1ο ΘΕΜΑ: 12/3/2012 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ "ΠΥΛΗ" ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...Αυτό κι αν είναι μυστήριο. Μία τεράστια μαύρη κηλίδα (;) σε σχήμα τριγώνου και στο μέγεθος του Ήλιου εμφανίστηκε στις 12/3/2012. Πολλοί μιλούν για πύλη η οποία ετοιμάζει να δεχτεί ή να βγάλει κάτι (πόση φαντασία μπορεί να διαθέτετε;)
Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να αποφανθεί τι ακριβώς είναι αυτό το ισοσκελές μαύρο τρίγωνο, αν αποτελεί κάποιο άγνωστο φυσικό φαινόμενο ή αν, πραγματικά, μπορεί να το συνδέσει κάποιος με την οποιαδήποτε υπόθεση, όσο πιθανή ή απίθανη κι αν φαίνεται.
Οι πιο συγκρατημένοι μιλούν για τρύπα, ενώ οι συνωμοσιολόγοι της ΝΤΠ το συνδέουν άμεσα με την πυραμίδα και τον παντεπόπτη οφθαλμό. Φαντασία να υπάρχει και... ό,τι να'ναι!

Γεγονός πάντως είναι ότι εμφανίζεται σε όλα τα φάσματα και οι φωτογραφίες είναι αυθεντικότατες:


Κάτω στον χάρτη της, η NASA το κυκλώνει υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ή μυστηριώδες

2ο ΘΕΜΑ: 14/3/12 ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΗΜΑ
Εικόνες από τον ήλιο, δείχνουν ένα σφαιρικό σχηματισμό σε μέγεθος πλανήτη να συνδέετε με τον ήλιο με ένα σκοτεινό νήμα.
Το υλικό, ένα σύνθετο εικόνων που λήφθηκαν από το Ηλιακό Παρατηρητήριο Dynamics και η επεξεργασία ανήκει στους επιστήμονες της NASA του Goddard Space Flight Center.
Σύμφωνα με επιστήμονες της NASA, το φαινόμενο είναι πραγματικά λίγο ακατανόητο, αλλά συχνά παρατηρείται, σε αυτόν τον τύπο της ηλιακής δραστηριότητας που ονομάζεται "προβολή"
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου