Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Το όνομα του Σημίτη (!) και δημοσιογράφων στα ημερολόγια του Άκη..ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Το όνομα δημοσιογράφου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο τουΆκη, περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο, είναι του Δήμου Βερύκιου. Από μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε, το όνομα του γνωστού στρατιωτικού συντάκτη, το συναντάμε σε διαφορετικές περιπτώσεις μόνο το 2010 και το 2011 περισσότερες από 30 φορές!
Μάλιστα σε ορισμένες σημειώσεις αναγράφεται και το σημείο συνάντησης στην οδό Κόμνα Τράκα. Φυσικά ο δημοσιογράφος ενδέχεται να συναντούσε το πρώην υπουργό προκειμένου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Γι αυτό και είμαστε προσεκτικοί στις αναφορές που κάνουμε στα πρόσωπα των ΜΜΕ..
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Και ο διευθυντής του Έθνους, στενός συνεργάτης τουΓ. Μπόμπολα, Θ. Τσεκούρας, συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού που δημοσιοποιεί το Fimotro. Το ονοματεπώνυμο του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκεται πάνω από το επώνυμο του...
Σημίτη, με τον οποίο όλο το σύστημα Μπόμπολαδιατηρούσε προνομιακές σχέσεις και επαφές. Tα στοιχεία του Τσεκούρα αφορούν την περίοδο του 2011. Άρα περίοδο που ΔΕΝ ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης. Το Fimotro έχει στα χέρια του όλη τη δικογραφία και τα ονοματεπώνυμα πολιτικών και δημοσιογράφων που είχαν επαφές με τονΆκη...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη (μέσα στον κόκκινο κύκλο που βάλαμε εμείς) εμφανίζεται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του πρώην υπουργού που φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το Fimotro. Το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου εμφανίζεται μια και μοναδική φορά τo 2011, άρα την περίοδο που ΔΕΝ ήταν υπουργός ο Άκης Τσοχατζόπουλος Πρόκειται για την περίοδο που ο Άκης απασχολούσε τη Βουλή με τις εξεταστικές επιτροπές για την υπόθεση των υποβρυχίων. Εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Το να συναντηθεί μια φορά ένας δημοσιογράφος με ένα πολιτικό πρόσωπο δεν λέει απολύτως τίποτε. Άλλοι συνάδελφοι του Πρετεντέρη εμφανίζονται περισσότερες από 30 φορές και μέχρι λίγες ημέρες πριν συλληφθεί ο Άκης. Θα επανέλθουμε και με άλλα πρόσωπα των ΜΜΕ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου