Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η Ατλαντίδα εβυθίσθη. Οι Άτλαντες;


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβη στους Άτλαντες μετά τον καταποντισμό της Ατλαντίδος;

Σύμφωνα με τα ελληνικά χρονικά η βύθιση της ηπείρου συμπίπτει με τον κατακλυσμό του Ωγύγη. Μια εκδοχή λοιπόν θα ήταν ότι πνίγηκαν όλοι τους και ησυχάσαμε μια για πάντα από δαύτους!


Σ΄ αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς από τα συμφραζόμενα της κατεστημένης ιστορίας, και σ΄ αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι η διεθνής βιβλιογραφία βρίθει από αναφορές στην Ατλαντίδα αλλά ούτε λέξη για Άτλαντες. Έχουν περιγραφεί οι πόλεις, η τεχνολογία, η θέση της ηπείρου αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι άφαντοι από τις αναφορές. Μα... ποίοι ήταν άραγε;;

Τα αρκετά παραδείγματα διασωθέντων από κατακλυσμούς, πλημμύρες και τσουνάμια του παρελθόντος όπως οι διάφοροι Νώε, Μινωΐτες κ.α., μάλλον μας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις για τον αφανισμό τους.

Όσο και αν επιχειρήθηκε να προσπεραστεί αυτή η αναφορά στο όνομά τους, όσο και αν τους εξαφάνισε από τα βιβλία η παγκόσμια ακαδημαϊκή Ελίτ-Αλήτ, η ανεπανάληπτη Εθνολογία Ιστορία της Ο.Ε.Α. (1988) τους ξετρύπωσε!

Μιλάμε φυσικά για τους χαμένους κρίκους της "αλυσίδας" της Ιστορίας και εθνολογίας τους οποίους αποκατέστησε πλήρως η Ο.Ε.Α., αιτιολογώντας και την σημερινή κατανομή των εθνών της Ευρασίας και Βορείου Αφρικής. Μια κατανομή που ξεκινά με αφετηρία τις κινήσεις των πληθυσμών του παρόντος χάρτη και εξελίσσεται όπως θα φανεί και σε μελλοντικούς χάρτες. Και απ΄ αυτούς τους πληθυσμούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι μας οι Άτλαντες.



Παρατίθεται το απόσπασμα του κειμένου του 1988 από το οποίο προκύπτει ο παραπάνω χάρτης:

Μετά την καταστροφή του 9.500 π.χ. στους αυτόχθονες "ηλιακούς" Αιγαίους που άρχουν στην νεοδιαμορφωθείσα γεωγραφία όλης της Ευρώπης και όλης της Βορείου Αφρικής, Παλαιστίνης, Μ. Ασίας, Μέσης Ανατολής έως την Μεσοποταμία, και στους "ηλιακούς" Άτλαντες με αποικίες-πόλεις σε όλη την ακτή της Δυτικής Αφρικής, προστίθενται οι ανεκδιήγητοι "σεληνιακοί" Άτλαντες του Γιαχβέ που δεν τους δέχεται ΚΑΝΕΙΣ, ούτε ομόφυλος ούτε αλλόφυλος.

Αυτές οι "σεληνιακές" ορδές αποβιβάσθηκαν στις Δυτικές ακτές της Αφρικής με τα κατοικίδια ζώα τους και διωγμένοι από τους "ηλιακούς" Άτλαντες, βάδισαν βόρεια προς την Λιβύη και Αίγυπτο, για να διωχθούν και από εκεί από τους Πελασγούς Αιγαίους.

Διωγμένοι από τους πάντες κατευθύνθηκαν μέσω της Παλαιστίνης προς την Μεσοποταμία, και διώκονται και από εκεί από τους Έλληνες Μεσοποτάμιους των περιοχών όρεων Ταύρος και Ζάγρος.

Στρέφονται ανατολικώτερα προς το Ιράν αφού προηγουμένως ένα τμήμα τους αποκόπτεται από την κεντρική ορδή, και εγκαθίσταται στην Αραβία την οποία δεν διεκδικούσε κανένα Πελασγικό φύλο διότι η αραβική έρημος ήταν μη καλλιεργήσιμη. Τα εδάφη της Αραβίας πριν από το 9.500 π.χ. ήταν καλυμμένα με τα νερά του Ινδικού Ωκεανού, και μετά το 9.500 π.χ. η κατάσταση του Αραβικού εδάφους ήταν η ίδια με την Σαχάρα, δηλαδή αλμυρή άμμος ενός πρώην θαλάσσιου βυθού.

Από το Ιράν εκδιώκονται διότι εκεί ήδη κατοικούν "άρεια" ευρωπαϊκά ελληνικά φύλα, και διότι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Δρυίδων Αιγαίων έχει προηγηθεί μετακινούμενο, και έχει καταλάβει όλο τον χώρο των σημερινών Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ινδίας.

Διωκόμενες και από την Ινδία, οι "σεληνιακές" ορδές βρίσκουν ελεύθερο έδαφος μόνον βορείως της Ινδίας, και διασπείρονται από το ΤΟΥΡΑΝ της λίμνης Αράλης με μικρά τμήματα στην Μογγολία με το κύριο μέρος της ορδής, και μέχρι τον Βερίγγειο πορθμό με μικρά επίσης τμήματα.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται και από το Τουρανικό έπος των Φιλλανδών Μογγολοειδών, το έπος "ΚΑΛΑΒΕΛΑ" ή "ΚΑΒΕΛΑ" ή "ΚΑΒΑΛΑ", αντίστοιχο της εβραϊκής Κάβαλα. Ομοίως επιβεβαιώνονται από τον Τουρανικό Φιλλανδικό μύθο "ΚΙΠΠΟΥΜΑΚΙ".

Σχετικά με τους παγετώνες πλησιέστερα στην περίοδο των 9.500π.χ.:
http://www.geologyclass.org/cambrian_concepts81.htm
Υ.Γ.: Μάλλον παρασύρθηκα αφού η χαμένη Ατλαντίδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος!

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/05/blog-post_27.html#ixzz1w5IwqApF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου