Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ Ή ΘΕΪΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ; ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



Αν δεν έχουμε κατανοήσει τα αυτονόητα, την ευρύτερη εικόνα, τότε πως μπορούμε να ισχυριζόμαστε πως έχουμε αφυπνισθεί και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι; Όταν δεν “βλέπουμε” πού βαδίζουμε, πώς γίνεται να μην πατάμε σε τυχόν ακαθαρσίες πού θα συναντήσουμε στον δρόμο, αλλά και να προφυλαχθούμε από παραπλανητικές πινακίδες πού στοχεύουν να μας παρασύρουν σε αδιέξοδα, μακριά από το σωστό μονοπάτι;

Εκείνος πού ψάχνει και αναζητά την αλήθεια, θεωρεί αυτονόητο ότι το σύμπαν είναι μια ολογραφική-εικονική πραγματικότητα κατασκευασμένη από έναν κατώτερο, φρενοβλαβή θεό. Από την αρχή της δημιουργίας του το σύμπαν κατασκευάστηκε σαν φυλακή, σαν ενεργειακή φάρμα πού απομυζά την ζωτική ενέργεια κάθε παγιδευμένου θεϊκού σπινθήρα. Άρα, πόσο πιθανό είναι το ίδιο το σύμπαν να προσφέρει την ενέργεια και την λυτρωτική γνώση πού χρειάζεται το πνεύμα για απελευθερωθεί και να αναρριχηθεί προς την πηγή προέλευσης του; Καμία. Μόνο η πηγή θα την προσφέρει.

Υπάρχουν όμως οντότητες που μας παραμυθιάζουν και θέλουν να πιστέψουμε ακριβώς το αντίθετο. Δεν είναι δύσκολο να τις εντοπίσουμε, αρκεί να κρίνουμε τα λεγόμενα τους. Μιλάνε για μία μεγάλη συμπαντική μετάβαση στην επόμενη ανώτερη διάσταση (άρα και παραμονή σε αυτό το ολογραφικό σύμπαν) μέσα στην (υποτιθέμενη) θεϊκή δημιουργία. ~Οι πιο οξυδερκείς θα έχουν παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα χαρακτηρίζουν το Θείο ως “πρωταρχικό” δημιουργό, ποτέ ως Πηγή ή Άπειρο.~ Καταλύτης αυτών τον επικείμενων αλλαγών θα είναι η γαλαξιακή ενέργεια χάρη στην οποία θα ανυψωθούμε συνειδησιακά και θα μεταβούμε στην 4η ή 5η διάσταση του αστρικού κόσμου. Δεν αναφέρουν ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την “ανάβαση” μπορεί να έχει και η Πηγή, αλλά το γαλαξιακό κέντρο. Δυνάμεις δηλαδή, απόλυτα σύμφυτες και σύμφωνες με την ψευδοδημιουργία του Μάτριξ. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προγραμματίζεις τους ομήρους σου, ώστε να “αγαπάνε” και να θεωρούνε μεγαλειώδη την δημιουργία σου αγνοώντας το γεγονός ότι πρόκειται για την ίδια την φυλακή τους.





Να διασαφηνίσω κάτι: Δεν πρέπει να συγχέουμε την θεϊκή ενέργεια με την γαλαξιακή ενέργεια. Γιατί την στιγμή που η Θεϊκή ενέργεια εισέρχεται στο κατώτερο υλικό πεδίο έχει περάσει πρώτα από μηχανισμούς φιλτραρίσματος του Μάτριξ με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται, χάνοντας την προγενέστερη δύναμη της. Η ενέργεια που λαμβάνουμε εμείς και ονομάζουμε γαλαξιακή, είναι ούτε λίγο-ούτε πολύ, τα “αποφάγια” της αρχικής της κατάστασης.

Υποστηρίζουν επίσης ότι η ίδια γαλαξιακή ομοσπονδία θα συμβάλλει στην “ανάληψη” μας και σύντομα δυνάμεις της θα έχουν καταφτάσει στην γη παρέχοντας στους γήινους την τεχνολογία και την γνώση που απαιτείται για να κατορθωθεί αυτό το “κβαντικό άλμα”. Τέτοιες πληροφορίες προέρχονται συνήθως από διάμεσα, “ψυχικά συνδεδεμένα” με διάφορες εξωγήινες “εξελιγμένες” υπεροντότητες ονόματι Πλειάδιοι, Αρκτούριοι, Λύριοι, Ανδρομέδιοι, Σίριοι κ.ο.κ.





Αυτό που αρνούνται παρόλα αυτά να μας αποκαλύψουν αυτές οιφαινομενικά φιλάνθρωπες οντότητες είναι ότι υπηρετούν τον ίδιο θεό πού υπηρετούνε οι επίγειοι καταπιεστές μας, απλά τυγχάνει να βρίσκονται σε υψηλότερο πόστο από εκείνους λόγω των δυνάμεων και ικανοτήτων τους. Ανήκουν στην ίδια ψευδό- πνευματική ιεραρχία, με τον αρχιτέκτονα, (ο παντεπόπτης οφθαλμός) στην κορυφή της πυραμίδας. Με δύο λόγια είναι οι αστρικοί του πράκτορες.


Η Γαλαξιακή ομοσπονδία δεν είναι αυτό που θα ήθελαν να φαντάζονται οι περισσότεροι αφελείς άνθρωποι. Ουσιαστικάπρόκειται για ένα αστρικό δικτατορικό σύστημα, καθιερωμένο από τον ίδιο τον αρχιτέκτονα-Εωσφόρο. Μια απολυταρχική αυτοκρατορία, πού στο πέρασμα των αιώνων έχει εγκαθιδρύσει αμέτρητες ολοκληρωτικές κυβερνήσεις σε αναρίθμητους πλανήτες-μέλη της ομοσπονδίας. Το ίδιο ακριβώς σκοπεύει να κάνει και με την Γη τώρα πού τα σχέδια της αρχίζουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Αρκεί μόνο να διαβάσει κανείς τα κείμενά της για να αρχίσει να συνειδητοποιεί διαισθητικά τον κίνδυνο που εγκυμονεί η ενσωμάτωση της Γής σε αυτήν την αυτοκρατορία.






Λένε: "Όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, τότε θα αποτελέσει ένα καινούριο μέλος της “Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας” όπου ανήκουν ήδη οι άλλοι πλανήτες της πέμπτης και ανώτερων διαστάσεων. Τότε δεν θα ξεχωρίζουμε στην Γη διάφορες εθνικότητες και κράτη αλλά θα υπάρχει μόνον μια: “οι Γήινοι”.

Ακόμη θα γίνει η εκπαίδευση για την δημιουργία μιας πρότυπης και σωστής Γαλαξιακής κοινωνίας στην Γη. Και θα μάθουμε το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να συμπεριφερόμαστε στην “Γαλαξιακή Κοινωνία”, στην οποία θα εισέλθουμε όταν η Γη γίνει μέλος της “Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας” στην πέμπτη διάσταση. Επίσης ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι συμπαντικοί νόμοι, πιο το πρωτόκολλο συμπεριφοράς μας, κλπ.

Κατάργηση δηλαδή όλων των εθνών-κρατών, σε ευθυγράμμιση με τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Η Γαλαξιακή ομοσπονδία δεν αντιμάχεται την νέα τάξη πραγμάτων, ίσα ίσα που η τελευταία αποτελεί παρακλάδι της.

Η κεντρική έδρα της Γαλαξιακής ψευδο-συμμαχίας βρίσκεται στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα, κάτι που γνωρίζουν αρκετοί μελετητές. Μέσω των αρχηγείων της επιβάλλει πλανητικές κυβερνήσεις, επιβλέποντας μετέπειτα την ατζέντα πού θα πρέπει να τηρήσουν.




‘’Currently, the Confederation is proposing that there will be a shift to a new dimension, whether this is called an ascendance or a shift to the fourth or fifth dimension or some other process. All of these promises by the Confederation and its agents under various names are designed to mislead the searchers, so that they will not realize the traps they are in and to keep them from ever awakening to the truth. They keep people chasing illusions and hide spiritual duality from the seekers. They have created a false awakening process to fool people into thinking that they have awakened to the truth and are serving the Light. On the contrary, the truth is that many sincere seekers have been fooled into serving Darkness disguised as Truth and Light. Darkness does not have the propensity for Truth or True Love. At best, it only has the appearance of Truth and Love.’’

‘’The Vatican too is heavily involved in promoting — albeit quietly — that the alien visitors are friendly. The truth is that these aliens are hostile and evil. Channellers, knowingly or unknowingly, are used to promote the fraud that "friendly" and highly advanced aliens are coming to assist earthlings. Some of the beings channelled include Kryon and Bashar who offer messages that appear to contain love, hope and charity. They always appear to be concerned about human affairs — wars, pollution, diseases, upcoming cataclysmic events, etc. Yet, these are Anunnaki astral beings playing a two-faced game with humans. Deception is the cornerstone of this dimension, and the aliens have nearly perfected deception.’’ Amitakh Stanford




Εδώ να υπογραμμίσω ένα πολύ σημαντικό σημείο: Ο σφετεριστής δημιουργός έχει αναθέσει σε διάφορες πανούργες εξωγήινες φυλές το βάρος της ευθύνης του ελέγχου και της διατήρησης της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων προσφέροντας τους την κατάλληλη δύναμη και τεχνογνωσία. -Γιατί μαντρί χωρίς τσοπάνη, προκοπή δεν κάνει.- Έκτοτε αυτές οι “εκλεκτές” φυλές κατακτούνε και υποδηλώνουν πλανήτες, αστρικά συστήματα, γαλαξίες, εγκαθιδρύοντας τις δικές τους τυρρανικές, “μυστικές” κυβερνήσεις.


Μία από αυτές τις διαλεχτές φυλές είναι οι φημισμένοι πλέον Αννουνάκι. Οι ανώτερες τάξεις τους, η Ελίτ αν θέλετε, δεν φέρουν ερπετόμορφα χαρακτηριστικά αλλά “αγγελικά”. Γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά και επιδερμίδα, σωματική ρώμη, σφρίγος, γυμνασμένα πανύψηλα σώματα. Για τους αρχαίους ήταν οι περιβόητοι Νεφελίμ ή Ελοχίμ. Πολλοί τους έχουν ακουστά ως Nordics ή Blondes. Ελάχιστες φυλές μπορούνε να είναι τόσο αγγελικές, τόσο θεόμορφες, μα και τόσο διαβολικές. Αυτοί οι γαλανομάτηδες αν θέλετε, θεωρούνται η “εκλεκτή φυλή” του θεού, οι ίδιοι δεν διστάζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως “τα αγαπημένα παιδιά του θεού” Η ναζιστική ιδεολογία περί “εκλεκτού ξανθού γένους” αντικατοπτρίζει τις δικές τους απόψεις. Οι επιστήμονες αυτών των ανώτερων τάξεων ειδικεύονται στην γενετική μηχανική και προκειμένου να διευκολύνουν τα σχέδια εξάπλωσης της αυτοκρατορίας τους παρήγαγαν μια ερπετόμορφη φιλοπόλεμη ράτσα. Τους γνωστούς σε όλους ερπετοειδείς.






Μέσω εξαπατημένων διάμεσων παρουσιάζονται ως Πλειάδιοι, Λύριοι κ.α.. Μόλις όμως εμβαθύνει κάποιος στα μηνύματα τους (για παράδειγμα στους Πλειάδειους) συμπεραίνει πως είναι Αννουνάκοι και μάλιστα οι ίδιες οντότητες πού απαιτούσαν ανθρωποθυσίες, αλλά και να λατρεύονται ως θεοί από τους αρχαίους. Εικάζεται μάλιστα πως αυτοί εισήγαγαν και επέβαλλαν την κρεατοφαγία ως διατροφική συνήθεια. Το παραδέχονται εξάλλου μέσω των βιβλίων τους δίνοντας ξεδιάντροπες δικαιολογίες : ″Τα ζώα θέλουν να φαγωθούν από εσάς. Έτσι γίνονται κομμάτι σας και εξελίσσονται. Μόνο που πρέπει να τα σκοτώνετε τρέφοντας βαθύ σεβασμό προς την ιερή τους φύση″ Οι κομιστές της αυγής… Μίλησε κανείς για αντιφάσεις;;


Ακόμα και σήμερα, τρέφονται ενεργειακά μέσω των θρησκειών πού έχουν θεμελιώσει σε όλο των πλανήτη. Δεν ντρέπονται να δηλώσουν ευθέως ότι σε αυτό το σύμπαν η κατώτερη συνείδηση τρέφει την ανώτερη και πως η ανθρωπότητα τους παρέχει εδώ και χιλιετίες το μεγαλύτερο ποσοστό ενεργείας. (Όντως, η δημιουργία είναι υπό μια έννοια μια τερατώδη τροφική αλυσίδα με τον σφετεριστή στην κορυφή). Για αυτές τις οντότητες η προβαλλόμενη ανθρώπινη ενέργεια είναι τόσο εθιστική όσο ένα ναρκωτικό.


Δεν αμφιβάλλω ότι συντελείται ένα θεϊκό σχέδιο. Όχι όμως έτσι όπως θέλουν να μας το παρουσιάσουν. Τρέμουν στην ιδέα ότι όλοι οι αιχμάλωτοι θεϊκοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα δεσμά της ψευδοδημιουργίας και θα επανενωθούν με την πηγή. Κάτι τέτοιο θα σημάνει τον θάνατο του Μάτριξ, συνεπώς και τον δικό τους. Αυτό είναι το αρχικό θεϊκό σχέδιο, δεν έχει να κάνει με εξέλιξη, το άπειρο δεν χρειάζεται να βιώσει μια ολογραφική ψευδαίσθηση για να εξελιχθεί ούτε να επιστρέφει κάθε λίγο και λιγάκι στις υλικές διαστάσεις για να παίρνει “μαθήματα” ξεπληρώνοντας έτσι το καρμικό του χρέος. Το κάρμα είναι αποκλειστικό εφεύρημα τους Μάτριξ ώστε να κρατά την συνείδηση υποδουλωμένη στον τροχό της μετενσάρκωσης (Σαμσάρα). Τόσο απλά. Μην παίρνεις στα σοβαρά όλους εκείνους του δήθεν διαφωτισμένους γκουρού ή “αναληφθέντες” δασκάλους, γιατί υπηρετούν το Μάτριξ, εξαπατώντας τους θεϊκούς σπινθήρες, που όντας παιδιά του θεού λαχταράνε να επιστρέψουν στην πηγή. Το ζητούμενο δεν είναι να εξελιχθούμε αλλά να αφυπνισθούμε και να θυμηθούμε επιτέλους ποιοι πραγματικά είμαστε. Η γνώση είναι ανάμνηση από τον κόσμο των ιδεών(πνευματικό βασίλειο). Αυτή η γνώση βρίσκεται βαθιά εντός μας.


Πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι το αστρικό πεδίο είναι ένα παραδεισένιο μέρος, άπλετου φωτός και άφθονης αγάπης στο οποίο κατοικούνε μόνο εξελιγμένες και ευτυχισμένες “ψυχές”. Παραμύθια της Χαλιμάς. Το αστρικό πεδίο εδρεύει –όπως και το αιθερικό και υλικό πεδίο- στην ψευδοδημιουργία του Αρχιτέκτονα και αποτελεί άλλη μια εικονική πραγματικότητα (ανάμεσα σε τόσες άλλες), άλλη μια ψευδαίσθηση- φυλακή. Αρκετά πιο παραπλανητική, τολμώ να πω, συγκρινόμενη με τις υλικές διαστάσεις. Η ανώτατη εξουσία σε αυτές τις διαστάσεις έχει ανατεθεί από τον ίδιο τον ψευδοδημιουργό σε διάφορους άρχοντες και πιστούς υπηρέτες του. Πολλοί από αυτούς θεωρούνται “άγγελοι”, ενώ είναι δαίμονες, λύκοι με προβιά αμνού. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο “άγγελος” Μέτατρον, γνωστός και ως “γραμματέας του θεού” ( “γραμματέας του Εωσφόρου” θα ήταν καταλληλότερος τίτλος). Λέγεται πως αυτή η οντότητα κατατάσσεται δεύτερη στην πνευματική ιεραρχία αμέσως μετά τον ίδιο τον θεό. Ακριβώς, στην ιεραρχία αρχόντων του Μάτριξ. Άρα ξέρουμε ότι όταν ο Χριστός αναφερόταν σε “γραμματείς και φαρισαίους” αυτές τις σκοτεινές οντότητες εννοούσε. Όποιος έχει εντρυφήσει στην καινή διαθήκη και στις γνωστικιστικές διδασκαλίες το θεωρεί αυτονόητο, γιατί έχει “ξεκλειδώσει” το μήνυμα.

''Δώστε μεγάλη προσοχή στο παρακάτω βίντεο. Ειδικά από το 4.07 και μετά.''




2 σχόλια: