Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών

Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός. Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα.

Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος. Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής.

Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!

Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS.

Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:

Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.



ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ: Το μυκόπλασμα (διάβασε και ΕΔΩ) δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.

Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του.

Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.

Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασία ασθενής.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ; ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΑΣ: Κάποιοι κάνουν μηνύσεις η προσπαθούν μέσω πολιτικής δράσης. Οι επικεφαλής γνωρίζουν ότι είναι μυστικό φυσικά πρόγραμμα του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ αξίας δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Αλλά φυσικά στρέφουν την προσοχή των ανθρώπων αλλού. Κανείς δεν μιλάει για τα υπάρχοντα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ!!! Βλέπετε δεν συμφέρει. Αν μάθουν οι άνθρωποι πόσο απλό είναι και πόσο φθηνό θα έχουν πρόβλημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου