Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η έκλειψη ηλίου- Σελήνη και Πλειάδες (20/21 Μάη 2012): Σημείο σταθμός της συνειδησιακής μετάβασης 2012





Μήνες τώρα γνωρίζουμε πως διανύουμε μια πορεία έντονων ανακατατάξεων. Μια πορεία συγκρούσεων φωτός και σκότους, μια πορεία κατεδάφισης του παλιού συστήματος και δημιουργίας του νέου...

Για την ακρίβεια εδώ και χρόνια γνωρίζαμε πως με την έλευση του 2012 σηματοδοτείται η χρονιά-σταθμός για το πέρασμα σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης, που θα οδηγήσει σε ένα άλλο επίπεδο συν-δημιουργίας. Αυτή την περίοδο διανύουμε- κι όσοι προετοιμάστηκαν εσωτερικά και κρατούν την πίστη στο καλό και τη φλόγα του οράματος αναμμένη στις καρδιές τους, δεν ταράζονται από τα φαινόμενα...







Όλα γύρω μας φανερώνουν τη γέννηση ενός νέου κόσμου και το πέρασμα της ζωής σε ένα νέο κύκλο.







Αυτή είναι η εσωτερική γνώση. Υπάρχουν όμως και τα εξωτερικά φαινόμενα που μαρτυρούν την πορεία αυτή. Στο άμεσο μέλλον, στις 20 του Μάη μας περιμένει μια "πύλη", μια πόρτα που οδηγεί σε αυτή την αλλαγή, μια πόρτα που μόλις διαβούμε δεν έχει επιστροφή. Στον κόσμο των φαινομένων αντιστοιχεί με την έκλειψη του ήλιου και τη θέση του φεγγαριού...







Η ΝΑΣΑ ενημέρωσε ήδη με newsletter για το φαινόμενο που θα λάβει χώρα στις 20 Μάη 2012... και περιγράφει την εξωτερική όψη του φαινομένου...





















Αυτή η μορφή έκλειψης, κατά την οποία δεν καλύπτεται ολόκληρος ο δίσκος του ήλιου από τη σελήνη, αλλά ένα δαχτυλίδι φωτός παραμένει γύρω από το σκοτεινό δίσκο της σελήνης και όπως αναφέρει ο ειδικός της ΝΑΣΑ Fres Espenak, μας χαρίζει όμορφα παιχνίδια με φως και σκιές σε σχήμα μισοφέγγαρου...

Πέρα από τα φανταστικά παιχνίδια με το φως, είναι γνωστό όμως πως οι ηλιακές εκλείψεις, οι ηλιακές κηλίδες αλλά και η σελήνη επηρεάζουν άμεσα τα ενεργειακά δυναμικά της γης και συχνά συνδέονται με σεισμούς... (ενδεικτικές συνθέσεις αυτών: stuff.co.nz, greatdreams, μολονότι υπάρχουν καισαφείς σχετικές επιστημονικές θέσεις...) Και δεν αποκλείεται η ήδη έντονη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα φέτος να ενισχυθεί από το φαινόμενο... με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης είχα αναφέρει στο παρελθόν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν πως ο ήλιος και η δραστηριότητα του επηρεάζουν την ανθρώπινη συνείδηση, αλλά και την άνοδο ή πτώση ανθρώπινων πολιτισμών... (σε άμεση συνάρτηση με τη βαρύτητα και την αύξηση της συχνότητας Σούμαν...- βλέπε: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (μέρος Α)- ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (μέρος β')

Εδώ θα ήθελα σήμερα να δούμε λοιπόν αυτή την όψη... τη σχέση του ήλιου και της σελήνης με την ανθρώπινη συνείδηση και τη μεταμόρφωση της στα πλαίσια του 2012...

Είναι όπως είπαμε γνωστό πως οι ήλιος -όπως και η σελήνη και οι άλλοι πλανήτες- επηρεάζουν τα ενεργειακά πλέγματα και τις γραμμές lay lines της γης, καθώς ρέουν οι ενέργειες αυτών στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας. Οι πόλεμοι, αλλά και κάθε μορφή δραστηριότητας στη Γη αφήνουν αποτυπώματα σε αυτό το ενεργειακό πλέγμα και πολλές φορές μπλοκάρουν την απρόσκοπτη ροή της ενέργειας του πλέγματος και δημιουργώντας βλάβες σε αντίστοιχες περιοχές του πλανήτη. -Με τη μέχρι τώρα δράση μας... δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το αντιληφθούμε...

Οι εκλείψεις με τη σειρά τους δίνουν μια ευκαιρία να ελευθερωθεί η "μπλοκαρισμένη" αυτή ενέργεια. Μοιάζουν δηλαδή με τη διαδικασία delete καθώς πετάμε διάφορα προγράμματα από τον υπολογιστή μας και κάνουμε restart. Οι εκλείψεις σαν αυτή που αναμένεται στις 20 του Μάη έχουν μια επιπλέον δράση επι του πλέγματος: μεταμορφώνουν και θεραπεύουν την αιθερική ενέργεια του προτύπου με βάση το οποίο λειτουργεί η συλλογική ανθρώπινη συνείδηση και επιτρέπουν την ανάδυση νέων αρχετύπων που αντικαθιστούν τα αρνητικά και δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων θετικών σχημάτων που κωδικοποιούνται στο πλέγμα της Γης.

Σύμφωνα με αυτή την πιο... μεταφυσική-συνειδησιακή προσέγγιση του φαινομένου η έκλειψη της 20ης του Μάη θα επιδράσει κυρίως στο Όρος Φούτζι της Ιαπωνίας και το όρος Σάστα της Καλιφόρνια. Μάλιστα η νήσος Adak είναι το "επίκεντρο" θα λέγαμαι, λόγω του ότι βρίσκεται ακριβώς στη μέση μεταξύ των δύο "ακραίων" σημείων (των ιερών βουνών) και αποτελεί την πλησιέστερη στο επίκεντρο/μάξιμουμ της έκλειψης στεριά.

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η έκλειψη? Διότι από ότι φαίνεται είναι αυτή που θα ελευθερώσει την ανθρώπινη συνείδηση από τα νοητικά σχήματα πατριαρχικών αρχετύπων που κυριάρχησαν στα περασμένα 5,125 (και λίγο) έτη και πιθανότατα κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ενιαυτού (γαλαξιακού έτους) των 25.626 ετών που διανύσαμε. Ουσιαστικά η άσχημη έκφραση της αρσενικής δύναμης θα ελευθερωθεί και θα καθαριστεί από την έκλειψη αυτή περνώντας στην κεντρική ενεργειακή γραμμή της γης (Grate Male Dragon) και θα επιδράσει στη συνείδηση όλων των κατοίκων της Γης.

Αυτή η διαδικασία θα δώσει την ευκαιρία να φυτέψουμε νέες μορφές έκφρασης της αρσενικής δύναμης (και δεν αφορά μόνον τους άντρες, αλλά και τις γυναίκες...) με τρόπο που να είναι συνδεμένη με την καρδιά και την πνευματική θέληση, προσφέροντας θεραπεία και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι έχουμε ένα σημείο ορόσημο για τη συνειδησιακή μετάβαση σε ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης -ένα νέο παράδειγμα.

Όμως δεν σταματά εδώ η επίδραση του φαινομένου...

Οι Πλειάδες παίζουν επίσης το ρόλο τους στη μετάβαση προς τη νέα συνείδηση







Η έκλειψη λαμβάνει χώρα παράλληλα με μια ακριβή σύζευξη του ήλιου και της σελήνης με τις Πλειάδες. Οι 7 κόρες της Ελληνικής μυθολογίας, έπαιζαν σπουδαίο ρόλο και στους Μάγια, και αντιπροσώπευαν την προέλευση και κοιτίδα όλης της ανθρωπότητας με τη συμβολική μορφή 7 σπόρων καλαμποκιού. Αυτοί οι σπόροι είναι που ξανα-φυτεύονται στη Γη κατά την έναρξη ενός νέου ηλιακού κύκλου 5,125 ετών (5΄τέτοιοι κύκλοι αποτελούν τον πλήρη Ενιαυτό).

Ενώ λοιπόν η έκλειψη θα ελευθερώνει τη συνείδηση από τα πατριαρχικά πρότυπα του κύκλου που κλείνει, οι Πλειάδες θα σπέρνουν τους σπόρους για το νέο κύκλο συνείδησης που ξεκινά μετά την 21η του Δεκέμβρη- όταν ο ήλιος θα απομακρύνεται πιά από το χειμερινό ηλιοστάσιο και θα ανέρχεται έξω από το γαλαξιακό ισημερινό (κατά το οποίο θα έχει ευθυγραμμιστεί με τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία μας) -, το οποίο κέντρο οι Μάγιας αποκαλούν "Μήτρα της Δημιουργίας"







Έτσι λοιπόν, και σε άμεση συνάφεια με όσα η Ομάδα Όλυμπος μας είχε παραθέσει συμβολικά, τώρα την Άνοιξη φυτεύεται η αρχή, λαμβάνει χώρα η "θηλυκή όψη" αυτού που θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη του 2012: η συνειδησιακή μετάβαση και αλλαγή σε νέο επίπεδο. Έτσι μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο ζωής! Η ίδια η έκλειψη είναι το σημάδι από το οποίο δεν υπάρχει πλέον "επιστροφή" καθώς προχωράμε όλοι μαζί στο ταξίδι μας για το Δεκέμβρη.







Για μας ως άτομα είναι πλέον πολύ σημαντικό, αυτές τις μέρες -ακόμη πιο συνειδητά- να είμαστε σε θέση να αποβάλουμε σκέψεις, συναισθήματα,ιδεολογίες και προσκολήσεις που μας εμποδίζουν να κάνουμε το συνειδητό πέρασμα στην συνείδηση ενότητας και τη βιωματική γνώση πως είμαστε συνδεμένοι με ολόκληρη τη ζωή, με μαλακό και απαλό τρόπο.







Το συνειδησιακό άλμα θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι να πάρουμε μέρος συνειδητά και να είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε να μη βρεθούμε προ "άσχημων" εκπλήξεων... περνώντας τη μετάβαση σαν ένα "crash test", όπου θα είναι άγνωστο αν το αντέξουμε υλικά-συναισθηματικά και πνευματικά...







Αυτή η έκλειψη αποτελεί λοιπόν τη χρυσή ευκαιρία μας, για να δημιουργήσουμε τις βέλτιστες σχέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας και να σταθούμε πλήρως στο κέντρο μας: αυτό που πραγματικά είμαστε.










χρήσιμα σχετικά λινκ:

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως και η πλήρης έκλειψη του ήλιου στις 13 του Νοέμβρη είχε φανεί στα όσα μάθαμε από την ομάδα Όλυμπος, να διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτή την πορεία ... παρακάτω όλες οι σημαντικές εκλείψεις ηλίου και Σελήνης για το 2012:













Eclipses and Transits of 2012

Annular Solar Eclipse of

2012 May 20 Partial Lunar Eclipse of

2012 Jun 04 Transit of Venus of

2012 Jun 05/06 Total Solar Eclipse of

2012 Nov 13 Penumbral Lunar Eclipse of

2012 Nov 28


Eclipses of the Sun




Solar Eclipses of 2012

Annular Solar Eclipse of 2012 May 20 Total Solar Eclipse of 2012 Nov 13
Special web page for the
Annular Solar Eclipse of 2012 May 20

Special web page for the
Total Solar Eclipse of 2012 Nov 13


http://eclipse.gsfc.nasa.gov/OH/OH2012.html

http://www.moongiant.com/Solar_Eclipse_Calendar.php

http://silverdovenetwork.ning.com

http://forums.canadiancontent.net/alternate-theories/75973-earthquakes-follow-total-solar-eclipse.html

http://www.greatdreams.com/june21_2001.htm

http://2012armageddon.org/blog/?p=938

http://spiritlibrary.com/starchild-global/energy-shifts-solar-eclipse-solar-flares-and-earthquakes

http://current.com/community/91916144_solar-eclipse-in-africa-asia-earthquake-connection.htm

Και η αστρολογική ερμηνεία του φαινομένου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

ενδεικτικά:

A Lunar Eclipse

Eclipses in 2012

Degree and Sign of Eclipse

Date & Time

Annular Solar Eclipse 00:21 Gemini May 20, 2012

7:23 pm EDT

4:23 pm PDT

Partial Lunar Eclipse 14:08 Sagittarius June 15, 2012

7:03 am EDT

4:03 am PDT

Total Solar Eclipse 21:57 Scorpio

November 13, 2012

5:17 pm am EST

2:17 pm PST

Penumbral Lunar Eclipse 06:40 Gemini

November 28, 2012

9:33 am EST -

6:33 am PST




Eclipses 2012 in the house of Gemini is likely to bring about diseases which originate from fowl or animals. They bring conflicts in religions, trade, and loss of great persons or nationalities.

Eclipse in Sagittarius might cause affliction to animals, spread religious intolerance, bring disaster to top leaders, and increase of theft, rape and murders.




Eclipse in the sign of Scorpio shall bring about monetary concerns, along with material shortages such as food and substance addictions become heightened during this period.



http://www.findyourfate.com/astrology/year2012/2012-eclipse.html

http://darkstarastrology.com/solar-eclipse-may-2012/

http://www.mollysastrology.com/astrology-tutorials/eclipse

http://www.moontracks.com/eclipses_solar_lunar_dates.html

http://www.astrologyweekly.com/astrological-information/solar-lunar-eclipses.php




Εκλείψεις 2012

Εκλείψεις της χρονίας- Μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας?




Οι εκλείψεις του 2012: Προαιρετική η Αλλαγή Οπτικής, Υποχρεωτικές οι Αποφάσεις







Καλή μας συνειδητή μετάβαση στο φως :)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου