Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Ερεύνα μακελείο:100.000...«Νόμιμοι» μετανάστες με πλαστά χαρτιά!«Γιάφκα» η Αθήναlathro-plasta


Μια από τις μεγαλύτερες πληγές στο πρόβλημα - βόμβα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, το οποίο παραδόξως δεν προβάλλεται συχνά , είναι οι σπείρες που έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας και κατασκευάζουν σωρηδόν πλαστά χαρτιά σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, για 2000 έως 3.000 ευρώ.
Τους 100.000 έχουν φτάσει σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία...
οι παράνομοι μετανάστες, που μετατρέπονται σε νόμιμους με τη... βοήθεια που τους παρέχουν οι δεκάδες σπείρες που έχουν στήσει «μαγαζάκια» σε μικρά διαμερίσματα, σε περιοχές του κέντρου όπως η Ομόνοια και τα Εξάρχεια.
Ο αριθμός είναι εξαιρετικά μεγάλος και δείχνει ότι, τελικά όσα εξαγγέλλονται για την πάταξη του φαινομένου είναι απλώς φούσκες! Όλοι αυτοί δεν θα διαφεύγουν της σύλληψης, δεν θα ψηφίζουν, δεν θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αγαπητέ κύριε Λοβέρδο; Δεν θα ταξιδεύουν και θα περιφέρονται ανενόχλητοι;
Στα εργαστήρια τους, ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει μόνο αυτός, αλλά και όπλα, ναρκωτικά, ή και τα δυο μαζί.
Σε μια τέτοια σπείρα εντοπίστηκε μάλιστα να συμμετέχει και ένας Ιρακινός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία στην Τουρκία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα!
Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες και έρευνες, συνέλαβαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, δύο Ιρακινούς, 32 και 33 ετών, που εξέδιδαν έναντι χρηματικής αμοιβής πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τα οποία εφοδίαζαν παράνομους αλλοδαπούς στις περιοχές της Ομόνοιας και του Αιγάλεω.
Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσε στην Τουρκία, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση, στις 14-6-2011 πυροβόλησε εναντίον οκτώ ομοεθνών του σε καφενείο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι έναν εξ αυτών.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου