Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γράφω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greelish, βάζω ένα τέλος ΤΩΡΑ!

Ας πούμε όχι στην καταστροφή του εθνικού μας χαρακτηριστικού!Η γλώσσα μας είναι θεϊκή και πλήρης σε σχέση με άλλες που πήραν το μεγαλύτερο μέρος τους από την Ελληνική..Όπως είναι γνωστό και πλέον αποδεκτό από την παγκόσμια κοινόντητα Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ και τον τροπο σκέψης. Η διαύγεια του νου, η καθαρότητα της σκέψης, η αντίληψη του κόσμου και των ανθρώπινων συμπεριφορών έχουν να κάνουν με την γλώσσα κάθε λαού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ είναι αριθμητική, μουσική - κραδασμική, πνευματική και τέλεια. Δεν θα πω, πως απλά ειναι κρίμα να μην γράφουμε ελληνικά..αλλά θα πω πως επιβάλλεται να γράφουμε ελληνικά για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΟ, διότι όταν ο Έλληνας θα συνεχίζει να μιλά και να γράφει Ελληνικά η ΜΗΤΕΡΑ των ΤΕΧΝΩΝ των ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και των ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ θα συνεχισει να λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και ΟΧΙ ELLADA!

Η Ελληνική Γλώσσα είναι ψυχο-σωματκή καταπραύνει και αναυψώνει το πνεύμα, αντίστοιχα. Βέβαια η Αρχαία Ελληνική στο μέγιστο βαθμό αλλά ας παραμείνουμε στην Νεα Ελληνική διότι ακόμη και αυτή κινδυνέυει να χαθεί!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ!!!

Η Ελληνική Γλώσσα μας μορφώνει από μόνη της... και μας βοηθάει σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Όσο περισσότερο εξελίσσεται "ΜΕΣΑ" μας, συγκεκριμένα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα ,τόσο περισσότερο δυναμώνει ο νους μας. Οσοαπομακρυνόμαστε από την Γλώσσα των προγόνων μας τόσο θα απομακρυνόμαστε και από την καθαρότητα της ψυχής και του πνεύματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου