Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Οι μάζες χειραγωγούνται εύκολα,δώσε τους φόβο και μετά, δεν θα χρειάζεται να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις για να τις ελέγξεις.!
Έχει γίνει συχνό φαινόμενο πια η αμαύρωση των πορειών στην Αθήνα.Για παράδειγμα, με το που ψηφίστηκε μνημόνιο 1, το παρακράτος των ασφαλιτών και κουκουλοφόρων αστυνομικών καίει τη marfin αφαιρώντας 4(!) ζωές στο βωμό του χρήματος και των συμφερόντων των "από πάνω".Σε μεταγενέστερες συγκεντρώσεις λοιπόν η κοινή γνώμη έχει επηρεαστεί από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ.Ο κόσμος φοβάται να διεκδικήσει τα κεκτημένα του,κάθεται σπίτι του και γίνεται απλά θεατής της καταστροφής της ζωής του.Η τελευταία μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα απέφερε εκτός του δείγματος αγανάκτησης προς τα μέτρα τη κυβέρνηση και την ίδια μας τη ζωή,τις μεγάλες φωτιές στο κέντρο.
Όλες οι εστίες φωτιάς ξέσπασαν τυχαία σε "τετράγωνα φιλέτα".Σε σημεία που υπό άλλες συνθήκες θα δίδονταν εκατομμύρια για την απόκτηση τους.Τώρα για κακή τύχη των καταστηματαρχών η κρίση τους στέρησε την ευκαιρία να τα ξανά ανοίξουν να τα στήσουν από την αρχή και να τα αποκαταστήσουν.Τώρα που οι επικυρίαρχοι έχουν αγοράσει τα πάντα θα πάρουν και το κέντρο για δεκάρες..Είναι τυχαίο λοιπόν?Ή οι "Αρχές" του τόπου δρουν προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών και των δυναστών μας.??.Δική σας η απόφαση.Δείτε τις φωτογραφίες..και σηκωθείτε!!!


Νέα από την Ελλάδα κατά τα μεγάλα κανάλια..

Ομάδες κουκουλοφόρων κατάφεραν χθες να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Έσπασαν, έκαψαν και κατέστρεψαν καταστήματα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής δήλωσε πως η πρωτεύουσα παραδόθηκε στις φλόγες μέσω ενός καλά οργανωμένου σχεδίου από τις ομάδες των ταραξιών...







Kυκλοφόρησαν στον Τύπο πολλές φωτογραφίες από τα επεισόδια και σε κάποιες από αυτές ξεχωρίζει η φιγούρα ενός κουκουλοφόρου που κρατά μία μοβ ομπρέλα. Μάλιστα την έχει ανοιχτή και την κρατά ψηλά σαν να θέλει να δηλώσει τη θέση του στους ταραξίες και να τους κατευθύνει στα σημεία που θα πρέπει θα να επιτεθούν με πέτρες, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ.







Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» ο άγνωστος άντρας φαίνεται πως είναι ο «συντονιστής των κουκουλοφόρων». Φορά μάσκα για να προστατεύεται από τα χημικά ενώ κρατά ψηλά το χέρι του, προκειμένου να γίνεται ορατός από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να συμβεί. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά να προβαίνει σε βανδαλισμούς και οι «αρμοδιότητές του» μοιάζουν απολύτως διακριτές από των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου