Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Κυρώθηκε η συμφωνία για το Μηχανισμό Στήριξης


 
Μετά από ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή
Κυρώθηκε κατά πλειοψηφία και μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε καταθέσει ο ΛΑΟΣ, η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την θέσπιση Ευρωπαϊκού Μηχανισμού χρηματοπιστωτικής σταθερότητας αλλά και της συνθήκης για την διακυβέρνηση της Ευρωζώνης.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, καθώς και του άρθρου 4, στο οποίο ενσωματώθηκε η προσθήκη για τη δημιουργία Ειδικού Λογαριασμού του ελληνικού δημοσίου με στόχο την αποκλειστική και άμεση εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, ψήφισαν 194 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ 59 βουλευτές από τα άλλα κόμματα καταψήφισαν.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η ΔΗΜ.ΑΡ, δια του εισηγητή της Γιάννη Αμοιρίδη είχε δηλώσει ότι υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του καταψηφίζει.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ , ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......
 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ,ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ.
     
ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
 
ΕΑΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΣΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ,ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
 
KATA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ [ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ] .
 
        
                                                       ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ  ??????????
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου