Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το βριλήσσι προέβλεψε το ποιόν του Anonymous-OS...

Το προβλέψαμε κύριοι...



vrilissi.blogspot.com 15/03/2012 06:56
ΠΡΟΣΟΧΗ:Δεν αποκλείεται αυτό το λειτουργικό να είναι κατασκευασμένο από το άκρο αντίθετο των Anonymous.Δηλαδή να έχει κατασκευαστεί απο την κυβέρνηση της Αμερικής ή και υπόλοιπων χωρών που καταζητούν τους Anonymous.Εύλογη απορία:Και γιατί κάποιος που κυνηγά τους hacker να κατασκευάσει ενα λειτουργικό με όλα αυτά τα εργαλεία που βοηθούν ακόμη και μή έμπειρους χρήστες στο hacking;
Είναι προφανές.Κάλλιστα μπορούν να εμφυτεύσουν κώδικα εντοπισμού στο λειτουργικό ούτως ώστε να κάνουν μια πλήρη καταγραφή όλων όσων το κατέβασαν και πως το χρησιμοποίησαν.

Από techgear.gr 16/03/2012 :
Χθες έγινε γνωστή η κυκλοφορία της φερόμενης ως πρώιμης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος των Anonymous, υποχόμενη εργαλεία που κάθε επίδοξος hackers θα ήθελε να έχει στη διάθεση του για να συμμετάσχει στην ομάδα.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε αργότερα, το λειτουργικό περιείχε trojans και οι ίδιοι οι Anonymousδιέψευσαν με δήλωση τους στο Twitter ότι επρόκειτο για δικό τους λογισμικό. Το αποτέλεσμα ήταν η ιστοσελίδα Sourceforge που φιλοξενούσε το αρχείο να αποφασίσει τελικά να το κατεβάσει.
Πάντως κάτι τέτοιο δε σημαίνει το τέλος του Anonymous OS, αφού η ιστοσελίδα επεσήμανε ότι μπορεί να το επαναφέρει μόλις προκύψουν νεότερα για την προέλευση του. 

Προσοχή λοιπόν σε ότι αφορά τους Anonymous αλλά και κάθε είδους μασκοφόρους εκδικητές..Τα μάτια σας ανοικτά... 

1 σχόλιο: