Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«Χωρίς Μεσάζοντες» Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που φέρνει σε άμεση επαφή παραγωγούς με καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες



Έφτασε λοιπόν η στιγμή, αυτή η καινούργια τάση/μόδα/ανάγκη των καιρών -όπως θέλετε την λέτε- που έχει να κάνει με τις συναλλαγές προϊόντων μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες, να δημιουργηθεί το πρώτο -από ότι φαίνεται- κοινωνικό δίκτυο «Χωρίς Μεσάζοντες».

Το κοινωνικό δίκτυο Χωρίς Μεσάζοντες, δημιουργήθηκε και έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και σκοπό έχει την πώληση προϊόντων, απ' ευθείας από τον παραγωγό, στον καταναλωτή, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες και τα υπερβολικά, και αρκετά συχνά χωρίς λόγο κόστη.

Η κοινότητα αυτή, στοχεύει να δώσει σε όλους τους παραγωγούς την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, άμεσα, ανέξοδα και απ' ευθείας στον καταναλωτή, που με την σειρά του θα λαμβάνει προϊόντα Ελληνικά, αρίστης ποιότητας, και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ότι στην αγορά, ξέροντας πλέον ότι αγοράζει απ' ευθείας από τον παραγωγό.

Επίσης, έχει σκοπό να βοηθηθεί ο Έλληνας καταναλωτής, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα που συνήθως ούτε καν υπάρχουν στα σουπερ μάρκετ, πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.xoris.gr/ , γραφτείτε μέλη (η εγγραφή είναι δωρεάν) και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές, για τα διαθέσιμα προϊόντα ακόμα και για εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου