Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παρακολουθεί κανείς τι γίνεται στη Θράκη;

Πώς μπορούν οι πολιτικοί να πείσουν τους εχέφρονες πολίτες ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και όχι αποκλειστικά για το δικό τους συμφέρον, όταν αδιαφορούν για την παράδοση -ουσιαστικά- της Θράκης στο τουρκικό Προξενείο; Τα όσα γίνονται στη Θράκη...
και κατ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο, είναι ανήκουστα για χώρα η οποία θέλει να λέγεται σοβαρή!

Απεργία πείνας ξεκίνησε η σύζυγος Τσοχατζόπουλου


Διαβάστε πότε άρχισε απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη, η οποία παραμένει στον Κορυδαλλό. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χ.Α


Shar
Το όνομα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φιγουράρει στο Διοικητικό Συμβούλιο ροζ ξενοδοχείο. Διαβάστε για τη σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με το "Νew Dream".

ΣΟΚ! Εικόνες στο μικροσκόπιο μετά από αεροψεκασμό ... ΒΙΝΤΕΟ



Αφιερωμένο σε όλους τους χλευαστές της θεωρίας των αεροψεκασμών..Στην αρχή γελάγατε,μετά βρίζατε..Όταν είναι πολύ αργά θα το θεωρείτε αυτονόητο..

Μυστηριώδεις δέσμες ενέργειας πάνω από τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου (VIDEO)

Έφτασε η ώρα της ενεργοποίησης των πυραμίδων?

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στο φώς όλα για τον Παπαδήμο...

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, που απηύθηνε συνεχώς εκκλήσεις για έμπρακτη στήριξη της πατρίδας από τους έχοντες, για επαναπατρισμό των κεφαλαίων και πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι ο πρώτος διδάξας στην πιστή εφαρμογή των αφορολόγητων ποσών που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Μόλις...

Ανησυχία ΕΔ για Α.Μεσόγειο - "Δεν φοβόμαστε τους Τούρκους αλλά τους πολιτικούς"!



Ιδιαίτερα ανήσυχοι εμφανίζονται οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία, αυτοί που εργάζονται για την χώρα και αρνούνται να μπουν στην λογική των δημοσίων σχέσεων με τους προέδρους των κομμάτων) από την στιγμή που επέλεξε η Τουρκία να κάνει την κίνησή της στην Α.Μεσόγειο και να προχωρήσει σε έρευνας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της δυνητικής ΑΟΖ μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.

Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...


Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Τους είχαμε προειδοποιήσει για τις τουρκικές έρευνες! - Το αγνόησαν - Προδότες ή ανίκανοι;



Το παρακάτω κείμενο είχε γραφτεί  στις 28/02/2012, μαζί με το χάρτη που δημοσιεύουμε στην α' σελίδα, βάσει των απόλυτα αξιόπιστων, όπως αποδείχθηκε, στοιχείων που είχαν οι ελληνικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών για τις έρευνες που είχε αποφασίσει η Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ 2012;



ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;

Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο,

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η τεχνική του σοκ!Να γιατί δεν αντιδρά ο λαός...

Το παράδειγμα του αντιλαϊκού νόμου
Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός αντιλαϊκού νόμου που εφαρμόζει ένα κράτος.
-Η πολιτική εξουσία θα προσπαθήσει να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα που θα αφορούν αυτόν το νόμο.
-Στη συνέχεια θα προσθέσει δύσκολες έννοιες και ορισμούς μη κατανοητούς στο ευρύ κοινό ειδικά στα άρθρα που ίσως δεχτούν περισσότερο αρνητική κριτική.
-Τέλος θα προσπαθήσει να ψηφιστεί όχι ένας αλλά περισσότεροι νόμοι(ποτέ όλοι αρνητικοί) ώστε να μεγαλώσει ο όγκος πληροφοριών περαιτέρω.

΄΄Chemtrails΄΄ ένα απεριγραπτό έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα

Ο όρος ChemTrails δεν είναι παρα μόνο μια ασαφής έννοια, στην πραγματικότητα έχει στηθεί ένα μακάβριο παιχνίδι παραλόγου εις βάρος μας.
Η σκόπιμη απελευθέρωση-απόθεση των εργαστηριακά... επεξεργασμένων-τοξικών υλικών στην ατμόσφαιρα και η σοβαρή τρέχουσα παγκόσμια επίθεση στο περιβάλλον...

Τσοχατζόπουλος:«Δεν εκβιάζομαι. Τα ξέρω όλα και θα τα πω όλα»


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στην απόφαση προφυλάκισης της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη. Ο πρώην υπουργός με γραπτή δήλωσή του από τις φυλακές Κορυδαλλού επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απειλώντας με αποκαλύψεις: «Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες.

Τον χτύπησαν στο κεφάλι και... έγινε μαθηματική διάνοια


 Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία ενός Αμερικανού ο οποίος μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι βλέπει παντού θεωρήματα και εξισώσεις.

Με λένε Βασίλη - ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Το δικό του βιντεοσκοπημένο μήνυμα,ενόψει εκλογών,ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης,κατα κόσμον Χάρρυ Κλύνν.

Πρωτοφανής σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου

                          Με...κινηματογραφική ταχύτητα έδρασε η Αστυνομία και συνέλαβε σήμερα νωρίτερα τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκευή και 13 κ. Αιμίλιο Λιάτσο! Η σύλληψη έγινε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Φαντασία! Από μόνη της η λέξη έχει γίνει συνώνυμο του μη πραγματικού! Όταν θέλουμε να δείξουμε ότι κάτι δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει τότε το τοποθετούμε σε μια διάσταση που την θεωρούμε ανύπαρκτη και την αποκαλούμε φαντασία!

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύειΈχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.

CATASTROIKA :ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ!

Αν με το DEBTOCRACY είδαμε την κορυφή του παγόβουνου με το δεύτερο ντοκιμαντέρ των ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΤΙΔΗ CATASTROIKA θα μπούμε σε πιο βαθιά νερά.....

Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε το χρήμα.Μπορείς και εσύ!(?)

Πάνε τώρα δώδεκα χρόνια που ο Αμερικανός Ντάνιελ Σουέλο δεν έχει κερδίσει, δεχθεί ή ξοδέψει ούτε δολάριο.

Γνωρίζετε ποια είναι η ιστορία της παλαιότερης πλατείας της Αθήνας...της Πλατείας Ομονοίας;

Η πιο παλιά πλατεία της Αθήνας, η πλατεία Ομονοίας ήταν ένας χώρος που σύμφωνα με το αρχικό πολεοδομικό σχέδιο της Αθήνας των Κλεάθη και Ζάουμπερτ (1834), προοριζόταν... 

Λίγα λόγια για την αριστερά...

H αριστερα,οπως την γνωριζουμε εως σημερα, ειναι η μεγαλυτερη ντροπη και αποτυχια της ελληνικης κοινωνιας...Η κοινη γνωμη της χωρας μας χωρισε τις ''αριστερες'' ιδεες σε δυο μερη...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ελληνικό νησί «κοψοχρονιά» αγόρασε η βασιλική οικογένεια του Κατάρ

Ελληνικό νησί «κοψοχρονιά» αγόρασε η βασιλική οικογένεια του ΚατάρΤα χαράτσια στα ακίνητα ήταν το επιχείρημα των Αράβων για να πάρουν με μόλις 5 εκατ. ευρώ νησί 5.000 στρεμμάτων στο νοτιοδυτικό άκρο της Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με την Ντέιλι Τέλεγκραφ.

Οπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, μετά την απόκτηση ενός...
ακόμη «φιλέτου» στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη Σαρδηνία και την Κόστα Σμεράλδα, έστρεψε το επενδυτικό της ενδιαφέρον στην Ελλάδα.

Catastroika: Οι συνέπειες από την εκποίηση μιας χώρας

                                                                   
Οι δημιουργοί του Debtocracy, Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή.

Το φαινόμενο Einstein μέσα από τα μεγαλύτερα αποφθέγματά του


Μπορεί ο κορυφαίος φυσικός και μαθηματικός να ήταν ένας απαιτητικός σύζυγος, όπως μάθαμε από το βιβλίο που περιγράφει τη ζωή του, όμως ακόμη κι έτσι αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές διάνοιες της ανθρώπινης ιστορίας. Ας δούμε μερικά από τα αποφθέγματά του, που, δε θα ξεχαστούν εύκολα. Μαθηματικά βέβαιο...

Έγγραφα "φωτιά" για A. Παπανδρέου, από τον Καμμένο


Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Αντρίκο Παπανδρέου τα έγγραφα που ανέβασε στο Facebook ο Π. Καμμένος

Εσείς γνωρίζετε ποιοι είναι οι Νόμοι της Γκαντεμιάς; Αν όχι...διαβάστε τους παρακάτω!

Διαβάστε παρακάτω τους Νόμους της Γκαντεμιάς που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει....

To Μυστήριο του Στόουνχετζ

Το Stonehenge θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα μεγαλιθικά μνημεία στον κόσμο. Οι λόγοι για τους οποίους κατασκευάστηκε...

Απολαύστε 14 εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες από το διάστημα!

Οι παρακάτω εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο φακός των αστροναυτών της NASA, ταξιδεύουν τα μάτια και το μυαλό μας... Τα λόγια είναι περιττά...

Έχουν τραβηχτεί από τον αστροναύτη της NASA, Douglas H. Wheelock, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου του 2010 ανέλαβε τη διοίκηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Στα είκοσι του έχει σώμα… 160 ετών!


Μόλις είκοσι χρονών είναι ο Dean Andrews αλλά το σώμα του είναι σώμα άνδρα… 160 ετών! Ο Dean πάσχει από προγηρία Hutchinson-Gilford, μία νόσο που κάνει το κορμί του να γερνά οκτώ φορές ταχύτερα από το κανονικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ!!Ένα πλήρες άρθρο που δεν πρέπει να χάσετε!(βίντεο)


Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...

«Όταν λέμε ότι κάποιος γεννιέται ή πεθαίνει, εννοούμε επιστημονικά ότι χάνεται ή εμφανίζεται η δυνατότητα να τον αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας»


Πριν λίγες μέρες μια είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη των τελευταίων ετών: οι ερευνητές στο Cern εντόπισαν επιτέλους το πολυδιαφημιζόμενο Σωματίδιο του Θεού ή Μποζόνιο του Χιγκς, όπως είναι η επίσημη ονομασία του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO..Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.(Video)

Το αντικείμενο που βλέπεται στην φωτογραφία καταγράφηκε από τον Lasco C2 στις 24 Απριλίου 2012 και ώρα 08:12. Το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο φυσικά εστιάζει τον ήλιο και παρακολουθεί της ηλιακές εκλάμψεις.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - Το Όνειρο του Τέσλα για έναν Κόσμο με Ελεύθερη Ενέργεια

“Το σχέδιο μου καθυστέρησε από τους νόμους της Φύσης. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά οι ίδιοι νόμοι θα επικρατήσουν στο τέλος και θα το κάνουν να επιτύχει θριαμβευτικά”.Νίκολα Τέσλα, Οι Εφευρέσεις μου

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του καταρράκτη που χύνει φωτιά... αντί για νερό!

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του εθνικού πάρκου Yosemite των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μοναδική αυτή θέαση του καταρράκτη οφείλεται...

Για ποιούς λόγους οι εκλογές ΄΄βρωμάνε΄΄ νοθεία;


1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Θα ψύξει ο ’Ηλιος την Γή από τον άλλο μήνα;

To ενδεχόμενο έχει προιστορία: Μια αλλαγή στους πόλους του Ηλιου, που αναμένεται να αρχίσει να δρομολογείται από τον άλλο μήνα, ίσως προκαλέσει ψύξη της Γης!

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ

Στους κύκλους των πιο πρωτοποριακών ερευνητών συζητιέται τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα που συνδέει όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων.

Φάκελος Καμμένος, οι επιθέσεις από τα ΜΜΕ της Τρόϊκας.!(3 βίντεο)

Πολλή επίθεση στον Πάνο Καμμένο βλέπουμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ τελευταία..Όταν γίνεται αυτό ο πιο αδαής καταλαβαίνει πλέον ότι κάποιοι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.Κάποιοι δεν έχουν άλλη επιλογή από τη λάσπη.Μήπως η τροϊκανή κυβέρνηση φοβάται τους Ανεξάρτητους Έλληνες?Τα βίντεο στο διαβάστε περισσότερα!

Το Φθόριο, ο ρόλος του στη ζωή μας και η χειραγώγηση της συνείδησης!!



Πώς η μεθοδευμένη διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να μετατρέψει ένα ισχυρότατο δηλητήριο, το φθόριο, σε στοιχείο που όλοι θέλουν να έχουν στο σώμα τους! Γιατί έγινε αυτό;
Μόνο και μόνο για να μην πηγαίνει χαμένο το φθόριο που «περισσεύει» από τις βιομηχανίες αλουμινίου;
Μήπως γιατί ήδη οι Ναζί εφάρμοζαν τη φθορίωση σαν μέσο χειραγώγησης της συνείδησης των κατακτημένων λαών;
Ή μήπως έχουν δίκιο οι ακραίοι, που υποστηρίζουν ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να μας μεταλλάξουν σταδιακά και η φθορίωση του νερού και πολλών άλλων ειδών εντάσσεται σε αυτά τα πλαίσια;
Ο κρυφός ρόλος της αμόλυβδης βενζίνης...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κόντρα Χαϊκάλη – Γιακουμάτο (VIDEO)



Οι δύο άνδρες εξαπέλυσαν εκατέρωθεν πυρά με αφορμή τις δηλώσει του κ. Γιακουμάτου για το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τις προτάσεις του κόμματος για έξοδο από την κρίση.
Ο κ. Χαϊκάλης απάντησε πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι και υπέρ του ευρώ και υπέρ της ΕΕ, καλώντας σε έντονο ύφος τον κ. Γιακουμάτο να μην βάζει τέτοια διλλήματα στο λαό, ενώ άφησε και αιχμές για την απογραφή και τις συντάξεις.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!


                                                                           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρός το Πανελλήνιον
Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ


Ο Πύρρος Δήμας τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τατσόπουλος: Ο Πάνος Καμμένος νεκρός θα είναι εξαιρετικός συνεργάτης!


Με... μαύρο χιούμορ αποφάσισε να σχολιάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος την ατάκα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Δευτέρας ότι «μόνο νεκρός» θα συνεργαζόταν με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο!

Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών... και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007! Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, προτίμησε να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο! Λίγους μήνες μετά και.....

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; -ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»


Οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι υποχρέωση του ίδιου του ανθρώπου να εξαλείψει το αρνητικό του κάρμα και μ’ αυτόν τον τρόπο να απαλλαχθεί από τον κύκλο των μετενσαρκώσεων.
Αυτό όμως είναι μια πλάνη η οποία σκοπίμως επικράτησε, ώστε ο αέναος κύκλος της ενέργειας να διαιωνίζεται προς όφελος των διαχειριστών αυτού του κόσμου.

Ο Alex Jones αιφνιδιάζει ένα μασώνο!(ΒΙΝΤΕΟ)

O Alex Jones ξεσκεπάζει ένα μέλος της βοημικής λέσχης.Το βίντεο στο διαβάστε περισσότερα!

Yποψήφιος βουλευτής ΝΔ: "Στ'αρχ ... α μου αν αυτοκτονούν"!Διαβάστε να φρίξετε!!!

Απίστευτες θέσεις εκφράζουν στη ΝΔ για τις αυτοκτονίες των πολιτών λόγω της κρίσης και των πολιτικών του Μνημονίου που έχει υπογράψει το κόμμα τους.
Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας, Γιάννης Δριμάλας στην σελίδα του στο facebook ο οποίος σε απάντησή του σε άλλον χρήστη του διαδικτύου, απλά "γράφει στα αρχ...δια του αυτούς που αυτοκτονούν"!

Η λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη



Μια ιδέα ήρθε στο μυαλό του Βρετανοολλανδού Ρούπερτ Χόοχεβερφ που ζει στη Σανγκάη της Κίνας και ασχολείται με την κατάρτιση κάθε χρόνο καταλόγων που αφορούν τους πλούσιους της ασιατικής ηπείρου: ποιοι να είναι...
άραγε οι 50 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και πόση προσωπική περιουσία να έχουν;

Σενάρια νοθείας των εκλογών

Έντονος προβληματισμός στα επιτελεία των μικρών κομμάτων επικρατεί τις τελευταίες ημέρες λόγω πληροφοριών που μιλούν για επιχειρούμενη νοθεία στις επικείμενες εκλογές προκειμένου να ενισχυθεί o δικομματισμός.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τι τρέχει στον ουρανό μας;

Τι τρέχει στον ουρανό μας;
ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

Αεροψεκασμοί Chemtrails - Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε !!(ΒΙΝΤΕΟ)!

Παρατηρήστε τον Αττικό ,και όχι μόνο, ουρανό από τις αρχές Απριλίου μέχρι σήμερα Έχει γεμίσει με χημικούς ψεκασμούς..Τυχαίο που προ εκλογών δίνουν στον λαό αποχαύνωση?Αποδεδειγμένα τα χημικά συστατικά των αεροψεκασμών μειώνουν την δράση του εγκεφάλου.Στην ουσία καταστέλλουν   τις "αντιδράσεις" μας.Μέχρι και σε φυλακές στην Αμερική χρησιμοποιήθηκαν συστατικά όπως φθόριο αλουμίνιο βάριο και υδράργυρος στο νερό των κρατουμένων,με σκοπό την παρατήρηση της συμπεριφοράς τους όσον αφορά στην επιθετικότητα,στην κριτική σκέψη κλπ.Θέλουν να μας κάνουν ανθρώπους ζόμπι..Και έχουμε εκλογές.Κοιμηθείτε να κάνουν τη δουλειά τους ήσυχοι.

Σαμαράς: Λέω ψέματα λόγω… εκλογών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις σημερινές υποσχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δείτε ένα παλαιότερο βίντεο που θα σας λύσει αρκετές απορίες.. Δικό σας!

Το βίντεο στο διαβάστε περισσότερα..

Η συντριβή του συστήματος, το τέλος του διεστραμμένου «εγώ»,και η άλλη άποψη της "πτώχευσης".!!


Τα κοράκια του εξτρεμιστικού καπιταλισμού, που φαινόταν
καναρίνια μέσα απ'τα κουστούμια και τις τηλεοράσεις, ήταν αυτοί
που μας εξαπάτησαν την ώρα που ζαλιζόμασταν με Johnnie Black

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ - ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Το έργο για τα οποίο γίνεται λόγος είναι το περίφημο μυθιστόρημα που φέρει τον τίτλο «αληθών διηγημάτων». Η βάση αυτού του έργου είναι φανταστική , το παράδοξο όμως είναι οι αναφορές του σε σύγχρονες ανακαλύψεις και επιτεύγματα.